Nici eu nu inteles desi sunt fata.
chiar azi, mi-a zis o colega, ca ea prefera tipii mai mari pentru ca au experienta si ca au mai multa minte. a zis ca daca ar fi sa aleaga intre un baiat de 15 ani si unul de 20 ( ea avand 14, la fel ca mine ) l-ar alege pe cel de 20. deci, iata, o posibila explicatie.
In primul rand pentru ca baietii se maturizeaza mai tarziu si in al doilea rand pentru ca fetele doresc ceva experienta si atitudine masculina, sigura, de la un baiat. Nu toate au rabdare sa ii invete cum sa se comporte. In general aceste relatii sunt mai viabile.
Fetele se maturizeaza mai repede, ci chiar daca suna ciudat mintea unui baiat de 17 e ca a unuia de 15-14, iar la fete e invers daca au 15ani au mintea uneia de 17.Baietii la 16ani etc sunt prea
copilarosi, iar fetele cauta pe cine apropiat de varsta lor psihologica.La baieti e la fel.Rar vezi baieti cu fete de aceeasi varsta.Ei cauta fete mai mici. etc
Legea naturii.Definitii nu gasesti nici daca iti explica einstein.
Pur si simplu asta e si mi se pare ceva perfect normal, pentru ca iti dai seama ca nu toate fetele gasesc baieti de aceeasi varsta.Si exista 2 posibilitati : - ori mai mic ca varsta (baiat mai mic ca fata, nu suna asaa de bine nu?)
-ori mai mare ca varsta. 1 an, 2, 3,4.
sau mai exista a 3a varianta: indiferent de varsta.daca'l place. apai si de'i mai mic.da'i in colo de ani.
Cam asa cred eu ca se explica. sper ca te'am ajutat.
Baietii se maturizeaza mai tarziu decat fetele. Majoritatea fetelor cauta responsabilitate, seriozitate, maturitate, etc...
anonim_4396 întreabă: