| Adrian a întrebat:

Eu unul nu inteleg care e treaba acum.De ce majoritatea fetelor tind a fi pitipoance, obsedate de poze in pozitiile si tinutele binecunoscute, pe care le schimba in fiecare luna, disperate dupa atentie si toate cele? Gandesc eu anormal?

14 răspunsuri:
| DonAnonymius a răspuns:

Da,înţeleg ce spui.Prea bine chiar. Câteva zile mai inainte se vorbeşte despre un sex oral prestat de o elevă de clasa a 7-a in baie.Nu ştiu ce o sa se mai ajungă... probabil in câţiva ani sexul va fi permis oricui.Urăsc când le văd făcând poze pentru hi cinci.Mă enervează. Bine, dreptu-i că nu toate sunt. Sunt unele foarte ok cu care mă înţeleg.Dar aici depinde mult.O zi buna.

| Denisa a răspuns:

Aspectul de turma...laughing Daca pitzipoancele au mai mult succes la baietii cu bani toate vor acelasi lucru. Sa fie cat mai admirate si sa agate baieti cu bani, sa fie intretinute. De ce sa nu recunoastem ca unele pitzipoance sunt chiar frumoase...chiar daca au o tona de fond de ten pe fata si gene false cat palma de lungi!?laughing Unele din pacate dau in ridicolrolling eyes. Eu totusi te rog sa fii mai optimist. Nu toate sunt asa.

| anutza97 a răspuns:

Sa sti ca nu toate fetele sunt asa adica da mie mi place f mult sa fac poze dar nu mi le schimb mereu mi le tin pentru mine si eu nu port tinute din acelea de care spui tu eu le ort cat de cat decente nu toate fetele sunt asa sa stii ei bine e adevarat ca sunt o gr care fac ceea ce zici u dar sa te gandesti ca exista si alte fete care nu fac chestiile astea pe mine una ma enerveaza aceste fete care cred ca numai cu frumusetea poti cucerii pe candva nu zic ca s urata dar nici super bomba ma rog deci asta e concluzia mea... daca nu te der dai si u un click aici http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

| mgtow a răspuns:

Traim intr-o lume aiurita si plina de probleme toata lumea vrea bani si acele pitipoance isi cauta viata in stilul lor disperat de a avea pe unul cu bani.

| valThina a răspuns:

Asa cica e la moda...cu cat ai mai mult plastic si tona de fond de ten cu atat esti ma dorita de barbati.nu gandesti anormal da uite ca din ce in ce mai multe fete opteaza pentru "trendul" asta, daca pot sa ii zic asa.am si eu destule in clasa si nu inteleg care e frumusetea? da inteleg sa t dai cu fond de ten, dar nu cu tona si sa-l intinzi cu mistria.mi se pare ca nu mai au nimic natural si sunt ca niste papusi de plastic care se strica si le arunci ca nu mai ai ce face cu ele.
probabil ca asa cred ele ca vor fi mai admirate, mai dorite de barbati. sa nu mai zic de costumatiile pe care unele dintre ele le poarta care sunt absolut dizgratioase sau in pozitiile sau locurile in care pozeaza, gen : baie, langa tot felul de masini, sau al volanul uneia...etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu gândeşti anormal deloc. Chiar ai dreptate! Nu ştiu de ce,dar poate că işi doresc pe viitor un soţ care să le "ardă" bine după ce s-a îmbătat şi să aibă o relaţie "bună" în bătăi crunte. Cam genul acesta de barbaţi o să atragă ele dacă nu se controleză un pic.
Nu cred eu că o fată la locul ei,puţin timidă,cuminte şi cu suflet va avea parte de aşa ceva sau îşi va face poze indecente în poziţii binecunoscute. Mai există şi astfel de persoane, nu perfecte, că nimeni nu-i perfect.
O zi cât mai plăcută în continuare.

| gyna201 a răspuns:

Ai putea sa-ti pui si problema altfel de exemplu...dc exista si acei oamnei care le dau comm ca sunt frumoase sexy bla bla.asta le face si mai mult sa le placa modul de a-si face poze gen li se pare misto. uite de exemolu tu sa zicem knti la chitara si multi iti spun esti talentat canti foarte bine.iti place si mai mult trebuie pe care o faci.dar daca toti ti-ar spune canti oribil lasate si absolut toti te-asi lasa gen o pitipoanca se da cu ruj roz la bot.toata lumea ii zice waw iti sta bine asa findca sunt foarte multi cocalari pitipoance si nu au cum sa se raspandeasca toti se admira intre eihappy. daca ai inteleshappy

| StillAlive a răspuns:

"E o întrebare care uneori mă pune în încurcătură: eu sunt nebun sau ceilalţi? '' (Albert Einstein) Cam asa s-a ajuns in zilele astea, daca gandesti normal si decent, esti considerat anormal. Nu stiu ce e cu ele, poate (sper) sa isi revina. Daca nu macar noi sa ramanem,, anormali''.

| Luori a răspuns:

Da, bine, majoritatea fetelor sunt neserioase, pitipoance, tarfulite, nu cauta mai nimic in sufletul unui baiat ci in portofel. DAR, de ce nu privesti si partea cealalta? Cati nu merg din floare-n floare, folosesc aceeasi vrajeala banala, intind capcane, nu-i gasesti sincer, doresc doar sex s.a.m.d? Daca exista un exces, inseamna ca se cauta, nu? Exceptii exista de fiecare parte, dar ce este rau este impartit cat de cat egal. A! Pe langa asta, unde vezi tu dreptate?

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mai sa fie, cum o dai nu e bine. Daca se aranjeaza una mai mult, e pitipoanca. Daca o prindeti cu manichiura nefacuta, iar nu va convine.
Eu nu sustin faptul ca SINGURA prioritate a unei femei trebuie sa fie hainele si fardurile, dar cred ca ingrijindu-te arati respect fata de tine, in primul rand. Nu mi se pare ceva rau sa iti faci anumite tunning-uri ca si femeie daca situatia financiara iti permite, dar nici sa nu exagerezi in ultimul hal si sa te transformi intr-o masca.

| anestiuta a răspuns:

Gandesti foarte normal. Singura chestie este ca, la muzica din zilele noastre si la ce gasim la Tv fetele invata de mici ca ceea ce vor, de fapt, sunt banii si incearca sa ii obtina prin falsitate.
Poate te uiti la categoria gresita de tipe...Cunosc foarte multe persoane naturale si dragute, doar ca nu sunt pitzy.Sunt ori normale ori rockerite.Si sunt foarte vesele, optimiste si nepline de fardurilaughing

| Leon a răspuns:

Pentru ca asta vad pe net si la televizor, asa se auto-educa. Li se pare interesant sa fie 'interesante' in ochii baietilor.

| floridanielle a răspuns:

Mda.normal...am si eu cateva fete in clasa care se fardeaza.sunt vreo 3 ma rog nu conteaza numarul.ma inteleg bine cu ele nu fac fite sau mai stiu eu ce. ar in schimb mai sunt 3 fete departe de specia primelor 3 fete.adica:sunt tacute, se machiaza foarte tare si iesit din comun.si cu acestea ma inteleg bine. dar ele intre ele nu se inteleg.defapt mai se barfesc si rad una de alta.mai sunt fetee obisnuite care nu se machiaza nu au fite in cap te respecta nu au nimic cu tine. ei bine cu alte cuvinte se intrec intre ele. pitipoancele si fetele normale sa le zic asa.eu nu le inteleg daca nu ai atat fond de ten incat sa ti'l intinzi cu cutinul pe fata asa cum intinzi untul pe paine si daca nu ai nuanta de ruj care se poarta in timpul respectiv asta te face mai presus de alti? eu inteleg trebuie sa arati bine in primul rand pentru tine si apoi pentru alti.si daca te tot machiezi asa de tare macar nu fi si piti pe langa si nu te da in telente. evident ma machiez din an in paste dar foarte natural.si nu inteleg pentru ce sa fi tu mai presus de alti? daca esti machiata si la moda vai cine esti tu? macar ia'ti un comportament cat se poate de normal.asa o sa te alegi numai cu pareri proaste.le inteleg pe fetele care se machiaza si ele dar sunt de treaba.si cele cu pozele in diferite pozitii pentru ce ti le faci? chiar nu inteleg.eu chiar nu am cuvinte despre persoanele de genul asta.ma abtin sa comentez.si nu nu gandesti u anormal ele gandesc anormal.in ziua de azi mai greu gasesti fete/baieti de incredere.o zi buna

| Elena_4651 a răspuns:

Incepe sa se degradeze lumea. Dar mereu a existat nu neaparat spiritul de turma, mai exact influenta anturajului. Sunt in mare 3 cai pe care le poate alege o fata (in zilele noastre):1) sa se lase influentata de anturaj, sa devina una de-a lor, sa se transforme cu totul (in unele cazuri mai tarziu sa regrete), 2) sa se prefaca a fi ca cei din anturajul ei (asta inseamna sa joace mereu o piesa de teatru si sa fie nevoita sa isi ascunda adevarata personalitate) sau 3) sa fie hotarata si sa refuze orice "chemare" a anturajului, dar acest lucru costand-o mult mai mult decat in cazul celorlalte modalitati pe care ar fi putut sa le aleaga, si anume izolarea de ceilalti, solitudinea, dezamagirea fata de propria persoana, indoieli si chiar o catalogare gresita din partea anturajului.