| irynna a întrebat:

Exista diferite tipuri de temperament. Voi cum sunteti? Sunteti firi sociabile, deschise la orice tip de dialog, introvertite, extravertite, cum va adaptati schimbarilor? va place ce este nou? eu nu sunt o fire tocmai'deschisa'in sensul de a vorbi cu toata lumea si absolut orice, devin sociabila, numai cand ma intereseaza cevahappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o fire complicata si complexa, dupa cum spun cei care ma cunosc.introvertita sau extrovertita-depinde in ce situatie sunt pusa, am o gandire cosmopolita dar in acelasi timp am si principiile mele la care nu renunt.imi place sa vorbesc despre orice. nu sunt lingusitoare, nu sunt invidioasa in sensul rau al cuvantului, imi plac oamenii corecti si sclipitori.sunt foarte acida la "sfaturile binevoitoare"

7 răspunsuri:
| piticu21 a răspuns:

big grin) sunt foarte sociabil. Ce rau e sa vorbesti cu cineva? tongue... crezi ca iti face vreun rau? Intotdeauna ai loc sa fugi happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt sociabila, extrovertita, imi place sa lucrez cu oamenii. Nu sunt deschisa la orice tip de dialog, de exemplu nu-mi place sa flirtez, nu mi-a placut niciodata, dar acum ma enerveaza de-a dreptul.

lolita
| lolita a răspuns:

Am locuit in 6 orase pana acum si a trebuit sa ma imprietenesc cu cineva.

| leluc a răspuns:

Sunt sociabila, extrovertita, deschisa la conversatii pe orice tema. Ma adaptez usor schimbarile si-mi place tot ce e nou.

| beba a răspuns:

Sunt sociabila, pusa mereu pe sotii si uneori incapatanata.Imi place noutatea si admir foarte mult sinceritatea si inteligenta.Cred ca m-am adaptat bine schimbarii(m-am mutat de 1 an din tara), prietenele mele mi-au marturisit ca nu ar fi indraznit sa se mute nici macar in alt oras daramite intr-o tara cu o limba grea asa cum este limba greaca.eu nu am avut nici o retinere, nici acum nu imi vine sa cred cat de bine m-am adaptat schimbarii si cat de bine ma integrez in peisaj.plus ca acum e floare la ureche dupa ce am invatat limbahee hee

| oooooooo a răspuns:

Se vede ca toata lumea de pe TPU e sociabila si extrovertita...
dar vin eu si stric ''lantul''de pana acum.sunt ''foarte nesociabila''si introvertita, clar.nu-mi place sa deschid gura. daca cineva vorbeste cu mine o ora continuu, eu ii raspund doar in mintea mea, pe gura nu imi ies 2 cuvinte.nu pot purta un dialog, nu imi place noul, sunt
conservatoare.si in nici un caz sa nu fiu in centrul atentiei, ca imi sta inima.(va amintiti cum era Elena base.la inceputul discursurilor ei parlamentare, cat de timorata?)...eu as fi ceva mai rau!

| diavolitzza a răspuns:

Foarte sociabila deschisa la orice timp de dialog ma adaptez foarte usor la schimbari deoarece imi place sa risc si sa cunosc tot ce e noubig grin