anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista doar o EA pe lumea asta?
Simt ca viata asta este atat de nedreapta...
Nu ma cunoaste, dar ea crede ca ma cunoaste, iar asa cum ma "cunoaste" ea, am 0 sanse!
Nu ma lasa sa o conving, nu ma lasa sa ii vorbesc, nu vrea sa creada!
E o cauza atat de stupida...
Imi pare atat de rau ca nu pot sa schimb asta...
Ma simt atat de slab...

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Există doar o ea, dacă o întâlnești pe aia potrivită, restul sunt doar aparențe și cauze pierdute. E clar că despre cine vorbești tu are deja anumite idei preconcepute. Degeaba te chinui prea mult să convingi pe cineva dacă e încăpățânat. E momentul să renunți că altfel o dai în penibil. Dacă oricum să zicem că era pe puțin interesată de tine și îi păsa, clar îi păsa și de ceea ce ai de spus. Ești slab în sensul că nu știi când să renunți.

| OldSoul a răspuns:

Chiar esti slab.

De ce te "milogesti" sa o convingi? Crezi ca asta-i atitunea care le place fetelor?

Nu incerca sa-i demonstrezi nimic, nu merita, nu e treaba ta asta.

Tu vezi-ti de treaba ca si cum ea nu ar exista, si daca e cazul se va convinge singura de ce esti si ce nu esti.

Daca esti doar un "catel" disperat care se tine dupa ea sigur nu o vei convinge ca esti altfel, cel putin nu intr-un mod pozitiv.

| Mimo2 a răspuns (pentru OldSoul):

As vrea sa am puterea sa renunt...
Dar dorinta e atat de puternica.

| AndreiGigg a răspuns:

Incearca sa ii spui totul in fata sau prin mesaj dar nu totul direct. Usor cu usor si cu siguranta ai sa ajungi undeva. Daca este aroganta si nu ii pasa sau mai stiu eu ce este o cauza pierduta inseamna ca ea nu te merita. Cum era si o melodie "Only know you love her when you let her go". Funda?

| DepravatRo a răspuns:

Nu exista nicio EA si niciun EL. Exista doar oameni care fac compromisuri pentru celalalt. Nu mai dormiti pe povesti.