| Sara2 a întrebat:

Exista farmece? intreb deoarece in ultimile 3-4 luni esuez in tot ceea ce fac sad, ma simt groaznic, imi vine sa plang mereu, nu mi-e bine, orice as incerca sa fac ma simt inutila si neputicoiasa si ratez, nu am simtit in viata mea asa, am impresia ca am venit de pe marte si nu sunt in stare de nimic sunt extrem de nesigura pe mine, inainte eram sigura pe mine si puternica si tot ce imi propuneam realizam, ce o fi cu mine? incep sa imi pun un semn serios de intrebare
exemple: nu mai sunt in stare sa ma urc la volan am senzatia ca nu stiu sa mai conduc, nu sunt in stare sa ma angajez oricat de simplu ar fi mi se pare greu si sofisticat, nu sunt in stare sa mai fac nimic in casa zici ca sunt legata de maini, si multe alte lucruri, parca simt ca ceva nu merge....ma simt "legata" si nu inteleg de ce, am crezut ca am eu cateva zile proaste dar treaba asta tine de 3-4 luni, intreb daca exista farmece cu adevarat sau am luat-o eu razna? crying

17 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca ai luat-o razna, farmece nu exista

| noob a răspuns:

Shamani.

| AliGab a răspuns:

Exista si farmece si blesteme, insa de cele mai multe ori starea aceasta provine datorita propriilor pacate. Treci doar printr-o perioada grea in care ai nevoie mai mult ca oricand de Dumnezeu (de cei ce incearca sa fie aproapiati de Dumnezeu si de biserica nu se leaga farmecele). Daca esti ortodoxa, ia o foaie de hartie si un pix, incearca sa iti faci un studiu de constiinta si noteaza toate pacatele pe care ti le aduci aminte din copilarie si pana in momentul de acum, dupa care, cu foaia aceea, du-te si te spovedeste. Dupa ce vei face asta te vei simti mult mai bine si vei vedea ca lucrurile incep sa se indrepte in viata ta incetul cu incetul. Spor in toate cele bune.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Biblia arată că există forţe spirituale rele ce ne pot influienţa viaţa. Dar te-aş sfătui să nu te grăbeşti că arunci totul pe seama farmecelor. Starea ta poate avea explicaţii mult mai simple. Poate că ai ajuns la surmenaj fizic, afectiv sau psihic din cauza unor situaţii prin care ai trecut. Sau poate că e vorba de o formă de depresie. Încearcă mai întâi să cauţi ajutor de specialitate, în cazul în care nu ai făcut acest lucru deja.
În ce priveşte farmecele, aici poţi găsi un articol despre ceea ce spune Biblia despre creaturile spirituale rele şi cum să ne protejăm de ele: http://www.jw.org/......C4%83-ele/
Cele bune şi sper să depăşeşti această perioadă cât mai curând!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista farmece.
Poate nu reusesti sa faci unele lucruri, deoarece te gandesti ca ce se va intampla daca dai gres si aceasta frica te impiedica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista farmece, ce simti tu e o mica depresie. Oricine are parte de perioade mai proaste in viata si tu pari sa treci prin una dintre ele. Intr-adevar, atunci cand ceva merge prost pare sa fie urmat cu pasi repezi de alte chestii care merg prost, la randul lor.
Stai linistita, vor trece, nu e nici un fel de farmec. Strange din dinti si vei vedea cum, incet incet, lucrurile vor reveni la normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Poţi vorbi cu părinţii despre ce te frământă sau cu un preot.
Nu există farmece, magie!
Te pup!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu exista asemenea bazaconii! trebuie sa lucrezi tu cu tine, sa fii optimista, sa faci rugaciuni si sa fii convinsa ca soarele va aparea si pe strada ta!

| DaRaspund a răspuns:

Eo vreau sa cred ca nu exista. Pare mai de graba o depresie sau lipsa unor vitamine din corp.Sa stii ca sunt anumite vitamine de care are nevoie corpul ca sa fie perfect functional, daca lipsesc te simti asa cum te simti tu! Incearca sa-ti faci niste analize, pune-ti la punct organismul si o sa fii ok. Ar fi bine daca ai posibilitatea sa vorbesti cu un psiholog(macar online ) sau cu o persoana care sa te motiveze. Dupa ce esti ok cu vitaminele totul ramanein mintea ta, deci posibila depresie nici de cum farmece!

| Swordsman a răspuns:

Stai linistita, lucrurile astea exista doar in masura in care imaginatia ta le permite sa existe. (adica nu exista!) Cu totii avem suisuri si coborasuri, acum hai, revino-ti, pune mana si fa sport ca sa nu mai ai timp sa te gandesti la toate aiurelile, mananca sanatos, evita substantele nocive gen alcool, tutun, legale, ilegale, si daca starea persista, probabil e si ceva de natura medicala, dar nu e nimic care sa te ingrijoreze! Bafta acolo! Daca nu te descurci, dai un pm

| zBogDDy a răspuns:

Din nefericire exista...

| Elena00100 a răspuns:

Da exista dar de obicei sunt daca calci pe ele.Ex pot fi de moarte, despartire etc. big grin Dat trebuie sa ai incredere-n tine daca chiar crezi ca ai calcat pe farmece atunci du-te la biserica. :p

| countingstars a răspuns:

Buna! Trebuie neaparat sa citesti cartea,, Secretul" sau macar sa vezi filmul. Crede-ma ca o sa te ajute. happy Pe mine m-a ajutat mult.

| Noitra a răspuns:

Explicatie religioasa: Farmece nu exista. Bleste da. Nu ai incredere in
Dumnezeu se lipeste "dracu" de tine. Ti-o spun din propria experienta.

Explicatia psihologica: Daca tu crezi ca esti o ratata atunci esti o ratata. Daca tu crezi ca nu poti conduce masina nu ai sa poti. Totul vine de la creier.

Solutii pentru tine ar fi astea: Ori Il cauti pe Dumnezeu ori documenteaza-te despre efectul placebo.

Bafta!

| Antonyka2 a răspuns:

Simcer e cam o intrebare... gen ' "uau!" Daca tu nu ai incredere in tine si crezi toate astea despre tine, atunci este clar ca, nu este vorba de un blestem sau de o 'magie'. Este vorba despre ce crezi tu despre tine. Fii mai increzatoarewinking, fii optimista si ai sa vezi ca totul va revenii la normal big grin.

| azer77 a răspuns:

Dupa parerea mea nu exista, doar pentru ca tu ai o stare prosta de spirit, doar pentru ca nu reusesti pe plan profesional, emotional nu inseamna ca cineva iti face farmece...dar poate ca daca ai merge la Biserica te-ai simti mai bine.
P.S.: este doar parerea mea si sfatul meu.