Nu exclud sa fie posibil asa ceva, dar personal cred ca sansele sun extrem, dar extrem de mici.
Buna.
Nu exista persoana care sa nu sufere chiar daca esti aproape de persoana iubita toata viata...deci nu este persoana care sa nu sufere.
Si sunt persoane care stau cu o persoana toata viata, dar asta nu inseamna ca nu sufera, sunt lucruri banale care te fac sa suferi mult...
Sa stai cu prima persoana de iti iese in cale e cea mai mare prostie pe car o poti face, fie ca esti fata/baiat barbat/femeie. Sa aiba succes acea relatie in care amn2 sunt prima/primul este egal ca si cum ai ghici cele 6 numere la loto.
Este posibil sa ramai cu prima dragiste toata viata si asa
Dar pana sa va casatorit si chiar si dupa acele 2 persoane sigur sufera
Nu exista oameni care odata si odata nu o sa sufere din dragoste
Funda?
Buna...
Eu cred ca da exista dragoste adevarata. bineinteles ca acea familie mai au si certuri dar daca se iubesc cu adevarat nu cred ca s'ar putea despartii...Trebuie sa-ti alegi o/un prieten care sa te iubeasca nu sa profite de tine. daca te iubeste cu adevarat nimic rau nu se poate intampla
O zi buna!
Dap stiu eu un baiat: fratele meu si un barbat: taicamio dar acesta nu este un noroc, ci Dumnezeu i-a ales sa ramana impreuna toata viata
PetriaElena întreabă: