Nu pot, am doar unul. Dar as dona un plaman, o bucata de ficat, maduva, sange si ce mai pot dona...
Da. Persoanelor pe care le iubesc foarte mult (fratele meu si un prieten foarte bun).
Da normal.mama,tata,...familia,in general si iubitul
cred ca ar fi un gest suprem de afectiune
Firesc- copilului, oricarui membru din familie, ca doar ei sunt cei mai apropiatzi ai tai si cei mai importantzi
Cred ca parintilor sau surorii mele..De ce sa fiu ipocrita si sa zic ca i-as dona un rinichi unui var fara sa stau p ganduri....Cred ca intr-un final as dona oricarei persoane drage,dar mamei,tatalui,sau surorii mele nu as sta sa ma gandesc de 2 ori!
Cred ca parintilor sau surorii mele.De ce sa fiu ipocrita si sa zic ca i-as dona un rinichi unui var fara sa stau p ganduri...Cred ca intr-un final as dona oricarei persoane drage, dar mamei, tatalui, sau surorii mele nu as sta sa ma gandesc de 2 ori!
Da mamei, tatalui, surorii sau fratilor mei dar nu in ultimu rand sotului meu care i-as da si viata ca sa fie el bine.
Dar de ce te gandesti la astfel de cazuri tragice? Mamei si surorii mele...pentru ele as face orice! Familia in general...majoritatea ar face asta si spun majoritatea, fiindca am intalnit persoane care sunt mai apropiate de straini decat de rude...sau mai rau, care nu iubesc pe nimeni si sunt doar pentru ei!
Da, sora mea. O iubesc foarte mult desi nu ne prea suportam, cu toate astea as face orice pentru ea, la fel si pentru mama sau tata.
Norma daca unul dintre parintii mei ar avea o problema de genul normal k o voi face.
Nu stiu de unde ti a venit aceasta intrebare, nu prea o agreez asa dar in fine.Normal sunt dispus sa donez familiei. Tu nu ai face la fel?