| katia a întrebat:

Exista intr-adevar prieteni adevarati de familie?

9 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Da. Eu am doi. Un caine si o pisica.
Lasand gluma la o parte, fii sigura ca exista, dar sa nu uiti ca tot acesti prieteni iti pot deveni cei mai mari dusmani.

| arrriadna a răspuns:

Da, exista. Apropos de ce zice Malvina. Eu am prietene bune de cand eram in scoala generala, iar acum fata mea se va juca cu copiii lor.
Secretul este sa recunosti sinceritatea si sa raspunzi cu sinceritate. Da' cum sa zic? Intai observi oamenii indelung si apoi decizi daca cineva iti merita prietenia sau e vorba doar de "socializare" (hai sa ne distram/ sa iesim in oras) si atat. Mama avea o vorba cand eram mica: "ai grija pe cine aduci acasa", adica persoana careia decizi sa deschizi usa beneficiaza de increderea ta.
Concluzie: cu putina inspiratie si un strop de noroc, DA, EXISTA!

| Malvina24 a răspuns:

Da, insa mai vechi ca in ziua de azi nimeni nu mai e dornic de''multi prieteni'' ai mei au o groaza de prieteni de familie care vin pe la noi! ne zvizitam reciproc, vara iesim la gratare, mergem la strand, in excursii, e frumos, insa stiu ca aceste persoane de care vb eu se cunosteau cu parintii mei dinainte sa ma nasc eu si acum am 18 ani! deci va dati seama! De cand ma stiu eu ai mei nu si-am facut ''prieteni noi'' (ma refer la o relatie foarte apropiata cu o alta familie)

| ffy a răspuns:

Nu toti au un intereswinking

| asdgfhresry a răspuns:

Stii cum se spune...Prietenul adevarat esti chiar tu. Bine ca asta nu e valabil pentru minelaughing ca ma mint singura. Incerc sa neg ceva ce nu-i adevarat. Si asa ma mint singura. Dar poti gasi prieteni adevarati. Aceea sunt cei care te ajuta si iti sunt alaturi la bine si la rau. Sa stii ca o persoana din familie pot sa iti fie prieteni adevarati. Parintii desi te cearta, sunt alaturi de tine si te sprijina aproape in tot ce faci. Si surorile cu care te intelegi foarte bine iti pot fi prieteni adevarati. Dar trebuie sa fie intelegere si armonie.

| misiik a răspuns:

E pe cale de disparitie...

| AlecSSyA a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si prieteni de familie si chiar ne impacam excelent pina m-a aflat sotia.

| bobo_2128 a răspuns:

Exista, dar niciodata sa nu ai incredere in ei.

Întrebări similare