| EUSIATIT a întrebat:

Exista o mama sau un parinte care doreste raul copilulu i ei\lui? CUm definiti [mama]. MIE GREU SA VB DESPRE DRAMA PE CARE O TRAIESC. Astept definirea voastra

Răspuns Câştigător
| eva_2950 a răspuns:

Nu cred ca exista parinti care sa doreasca raul copiilor(si aici ma refer la oameni normali, sanatosi din toate punctele de vedere). Cu atat mai mult nu vreau sa cred ca exista vreo mama pe lumea asta care sa-i doreasca altceva decat tot binele din lume copilului ei.Eu cred, ca unii parinti sunt mai stangaci in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor, a admiratiei pe care o au pentru. proprii copii sau de multe ori le adreseaza vorbe grele la suparare, vorbe pe care le regreta imediat ce le-au iesit din gura. dar din orgoliu nu recunosc ca au gresit si ceea ce au zis nu reprezinta ce simt ei cu adevarat.Cum poti ura ceva ce tu ai cladit...cum sa nu multumesti cerului de fiecare data cand ai ocazia pentru. faptul ca ai primit cel mai imens cadou dupa lumea asta acela de a putea fi mama, cum sa nu ti-se zbarleasca parul pe tine atunci cand esti strigata"mama'', cum sa nu-ti inchini intreaga viata copiilor tai?
Daca o mama o spus sau a dovedit ca doreste raul copilului/copiilor ei inseamna ca doamna respectiva are grave probleme de sanatate si acea femeie nu trebuie blamata ci ajutata, de familie, de medici de specialitate.

19 răspunsuri:
| adi4ever a răspuns:

Ai vreun parinte vitreg? ca daca da e posibil ca ce-l vitreg sa nu te suporte ca nu esti copilul lui

| lexony a răspuns:

Mama este banca la care ne depunem toate rănile şi toate grijile.
O mamă nu este o persoană pe care să te sprijini, ci o persoană care face sprijinul nenecesar.winking Sper ca rasp.asta il cautai... Ast. fonditza.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...nu cred ca exista.
Mama... cea mai iubita persoana din lume.

| gigiro a răspuns:

Nu am inteles prea bine, vorbele scrie cu majuscule ti le-a spus mama ta, tie? Daca da, inseamna ca dansa traieste o drama, ce fel de drama nu stim pentru ca nu ne dai amanunte. Tu nu ai mirosit nimic? In general, femeile spun ca traiesc o drama, cand sunt casatorite cu o persoana pe care nu o iubesc, cand nu mai sunt iubite, cand iubesc pe altcineva, cand vor sa se desparta si nu pot( din diferite motive, mai ales materiale), cand sunt greu bonlave...Nu am inteles de ce o mama care spune asa cpoilului ei, inseamna ca-i doreste raul, de unde pana unde. Poate ca vrea sa vorbeasca cu copilul si nu poate.

| tyana a răspuns:

Eu sunt mama si simt ca micul om ce l-am adus pe lume e un templu pentru mine!"Mama" inseamna o dragoste infinita! Daca vrei sa ne impartasesti "drama" ta poate te putem ajuta! Sunt momente cand simtim o mare dezamagire pentru oamenii pe care ii iubim pentru ca nu sunt de acord cu noi sau ca nu ne ajuta atat de mult cat am vrea.Sa nu confunzi aceste sentimente.Asteptam explicatia ta daca vrei sa te intelegem si sa te ajutam!happy

| alexa a răspuns:

De obicei nu ar trebui.parintii isi iubesc copii mai muilt decat orice e lumea asta.sunt unii care nu o arata gandindu.se sa nu. i rasfete prea mult, si astfel incearca sa fie mai reci.nu stiu care e drama ta, adica cat de rea poate fii situatia, dar cum spune si @ady., daca mama ta e vitrega se poate sa nu se poarte cum tine cum ti.ai dori tu, sau macar nu asa rau.sti si tu ca existe si mame care isi lasa copii si pleaca sau mame care ii omoara, dar cred catrec e; le print. o sitiatie grea de acceptat.nu pot fii de inteles, dar niciodata nu ai de unde sa stii propia lor DRAMA, sau motivul pentru care fac asta.
adevarul e crud si uneori pe toti ne speie...nu pot spune prea multe pentur ca nu te cunosc si nu vreau sa vb despre lucuri pe care nu le stiu. daca vrei poti sa-mi dai mesaj [e privat

| ramonaky25 a răspuns:

Nu cred ca exista parinti care sa doreasca raul copiilor, insa de multe ori se poate intampla sa o faca, involuntar...sunt si ei oameni si sunt probleme ale adultilor(ca sa le spun asa) care ii fac de multe ori sa reactioneze rau.Insa,nu stiu exact ce as pute sa-ti spun, atata timp cat doar tu stii de fapt ce se intampla acolo. sfatul meu ar fi totusi, sa incerci sa vb cu parintii tai si sa lamuresti toate problemele intr-un moment de liniste si calm, intr-o zi cand o sa vezi ca sunt bine dispusi si veseli, pentru ca omul la nervi poate spune multe lucruri urate, dar asta nu inseamna ca le si crede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de parinte e acela care doreste raul propriului copil? Eu una nu il consider parinte, nu merita acest cuvant magic :mama! O mama face totul pentru pruncul ei, se jertfeste in fiece clipa, simte, o doare cand puiul ei sufera, cum ar putea dori raul acestuia? Si chiar daca ar fi sa se recasatoreasca a doua oara.nu trebuie sa doreasca raul, un copil nu este o pidica in dragoste daca aceasta este adevarata!

| tuska a răspuns:

Nu cred, mama e mama orice s-ar intampla. Numai ea stie cat de mult sufera pentru copilul ei!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nici o mama nu poate sa doreasca raul copilului ei, iti spun asta si din experienta mea, sunt mama a 5 copii.

| fabiola a răspuns:

Nu cred! Nu pot si nu vreau sa cred!

| Razvan a răspuns:

Mama e cea mai buna din lume.Crede-ma ca si mie imi e greu sa cred ca exista mame care sa-si urasca copilul. Dar sunt, din pacate.Si nu putine.Sau chiar mame care isi omoara copii. E dureros.Cand ma uit la mama mea ma simt binecuvantata si protejatahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc un tatic care se batea cu capul de pereti sa-si faca fata sa inteleaga ca trebuie sa invete si sa se poarte oarecum civilizat si ea ii reprosa mereu ca el ii dorea raul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga eusiatit,, fi tare,, am trecut si eu prin ce treci tu.incearca sa le arati ca esti indiferent, chiar daca nu vei fi. sper ca te-am ajutat cu un raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt o mama care imi pun aceeasi intrebare. De 6 luni traiesc intr-un necaz mare. O lipsa de respect totala din partea fiicei mele de 24 ani. Oare de ce? M-a transformat in dusmanul ei pentru ca i-am spus ca nu e bine ce face. Are o relatie cu un barbat de 47 ani divortat si cu 2 copii unul fiind de 20 ani. Imi este greu sa fiu de acord cu aceasta relatie. Este ca si tatal ei. Din aceasta cauza nici nu ne mai suna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mama vitrega poate! dar niciodata sa nu traiesti cu aceasta impresie ca o mama isi doreste ca, copilului ei sa ii fie greu. acum cateva zile copilul meu mi-a spus ca sunt o rea doar pentru ca nu l-am lasat sa stea pe net. i-am explicat iar pana la urma si-a cerut scuze de cele spuse. mama te invata de bine, mama e tot ce isi doreste copilul orfan, mama e mangaierea ta, mama te alinta din momentul in care te afli in pantecul ei, mama e tot. chiar daca poate mai greseste si ea cateodata mama e doar una si orice ar face ea se gandeste la copilul ei ca la ochi din cap. acum depinde de drama care o traiesti tu. oricum nu cred ca exista mama sa doreasca rau copilului ei.

| Linda a răspuns:

Intr-adevar nu e bine ceea ce face. Spune-i ca e libertatea ei - daca se intretine singura si ea va suporta consecintele. Daca tu o ajuti financiar, nu o mai ajuta. Eu cred ca cel mai mult ii ajuta pe copii daca li se da libertate, sa fie lasati sa-si asume responsabilitate.

| mihaa a răspuns:

Si eu am suferit din cauza parintilor, in special a mamei mele, era o gura sparta, nu puteam sa-i zic nimic ca stia toata strada, orice am invatat am invatat din greselile mele si, drept exemplu cu fetittele mele imi fac datoria de mama si vb f mult cu ele chiar de micute, si vreau sa fiu o prietena si apoi mama, mai cunosc o persoana care mama ei ia ruinat viata, a obligatoo sa se marite cu cineva pe care nu il iubea, acum a cunoscut pe cineva si mama ei a scos-o din casa si cxulmea mama ei sta cu ginerele si ea saraca este pe drumurii si o povesteste in tot satul, si o obliga se sa intoarca la sotu care care de fapt este colegul ei de camera, iubire nu afost niciodata, sunt si astfel de persoane care nu pot fii numite mame, eu pe mama mea, o respect ca mama si nimic mai mult

| ValyMha a răspuns:

Parintele meu natural (mama) imi doreste mult mai mult raw de cat oricine altcineva... vb f serios exista cazuri de parinti destia tampiti la cap care nu mai judeca normal... m-am saturat de ea mi-a ajuns de cat ma stiu numa ma blameaza face tot posibilul sa imi fie cat mai rau cu putinta (serios chiar nu exagerez) sadsadsadsadsad