anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista o "varsta potrivita" la care oamenii ar trebui sa se casatoreasca?

Răspuns Câştigător
| monicaclaudia a răspuns:

Virsta potrivita nu se poate afirma ceva de genl asta deoarece nu decidem noi cind de cine sa ne indragostim IMPORTANT e sa fie persoana potrivita adica cind pronuntam cuvintul DA il (o) vreau sa fie pentru todeauna chiar daca in zilele astea e greu sa gaseti pe cineva care sa nu fie superficial eu zic NU nu exista o virsta pentru a se casatori. cum nu exista o virsta potrivita in general. eu zic fiecare are virsta care si-o simte el.) nu e stabilita ca daca unu are mai mult de 40 de ani nu poate sa se indragosteasca sa. iasa la discoteca sa traiasca intr-un cuvint
deci parerea mea viata e una de ce sa nu o luam asa cum vine si sa o traim din plin.))
aaaa uitasem socri mei au 78 de ani si ies la discoteca. de 2 ori pe saptamana ) asa ca. cine poate zice cind e virsta potrivita pentru a inceta. de a se distra. de a trai.)?

7 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Teoretic ar trebui sa te casatoresti atunci cand esti pregatit fizic, psihic si financiar pentru a face fata rolurilor de sot/sotie, respectiv parinte: mama/tata dar si pentru toate celelalte responsabilitati pe care trebuie sa ti le asumi si carora sa le poti face fata...

| Dara a răspuns:

"Varsta potrivita" pentru casatorie o implinesti, de regula, dupa muuuulti ani de casatorie:-)) Asta se intampla in marea majoritate a casatoriilor, deoarece in clipa in care esti indragostit nu te gandesti daca ai sau nu "varsta potrivita" pentru a spune "da"! Stii doar ca vrei sa scapi mai repede de toata lumea din jur si mai ales, de toate hainele si sa ...traiesti pasional:-) Eeei...in clipe ca acelea, nici cel mai lucid om nu se gandeste daca e la varsta potrivita pentru casatorie... Daca ar fi asa, nu ar mai fi atatea adolescente mamici si nici casnicii destramate din cauza ca el sau ea si-au gasit "marea, adevarata si unica dragoste":-( dupa o casnicie de 10 ani, sa spunem, si doi copii.
Asa ca, vezi? Nu este o '''varsta potrivita", cred mai degraba ca e vorba de soarta!

pupimik
| pupimik a răspuns:

in principiu...nu exista.Acea "varsta potrivita" ar fi undeva dupa 20 de ani.

| LuS[z] a răspuns:

SA ZICEM CA DA...INTRE 25-29 AR FI VARSTA IDEALA.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

30 de ani

| octavian_stoica a răspuns:

Nu. Ideea e sa fie amandoi suficient de maturi incat sa isi asume responsabilitatile pe care le implica o casnicie. Totodata, este necesar (dar nu obligatoriu), ca cei doi sa isi permita sa se "rupa" de parinti si sa poata creste, eventual, si o familie.

| draga_alexovici a răspuns:

Nu, nicidecum! Nu exista Varsta Potrivita! Exista Omul Potrivit si poate Momentul Potrivit, in care sa aveti o relatie de asa natura incat sa mearga relatia happy

Întrebări similare