Nu, nu exista. In ziua de azi fiecare e pentru el. De la a te intelege cu cineva bine pana la prietenie adevarata e distanta mare.
Exista si de obicei ii descoperi la greu! Secretul sta in mentinerea prieteniilor si asta tine numai de tine!
Da, dar foarte putini! Din pacate banii strica caracterele, si intuneca mintea si sufletul!
Ca sa-ti raspunzi la intrebare, evalueaza-te mai intai pe tine. Tu poti, ai competenta de a fi pentru cineva prieten adevarat? Daca da, macar datorita tie, exista. Eu am convingerea ca da. Cel mai mare pacat al nostru este ca, mai bine decat stim sa-i pretuim, stim sa-i pierdem.
Exista prieteni adevarati, toti ne dorim prieteni adevarati dar uitam ca si noi trebuie sa fim prieteni adevarati, asteptam doar sa primim si mai putin sa dam. Adevarata prietenie se bazeaza numai pe fapte, pe idei, pe sentimente care constituie miezul de foc al omeniei.
Prieteni adevarati?
Exista insa sunt rari, extrem de rari. Daca te poti mandri cu acest specimen pe cale de disparitie te poti considera un om norocos
Dumnezeule, vad asa des intrebarea asta si recunosc ca am o problema:cum e un prieten "adevarat"? Pentru mine prietenul e prieten si atat.Adjectivele sunt de prisos.Inclin sa cred ca multa lume numeste pe multi "prieteni"dar cu riscul de a nu avea printre ei niciunul.
Dupa mine familia iti este adevarata "prietena", iar altii se dau prieteni e alta "mancare de peste"; dar de fapt ei, iti sunt amici(parerea mea)...
Bineinteles ca exista: eu sunt cea mai buna si cea mai adevarata prietena pe care o pot avea!
Sa nu mai vorbesc de prietenii imaginari!
Da. Exista. Sunt mai greu de gasit. Dar sunt si persoane pentru care prietenia este foarte importanta. Eu din fericire am cativa prieteni adevarati si sunt foarte fericita. Fara prieteni viata noastra ar fi pustie.
Sincer, pe mama o cred cea mai adevarata prietena...nu-i cunosc destul de bine pe restul.incat sa stiu ce le "poate pielea"
Mama a fost, este si va ramane mereu bff :d
Exista! Dar putini. O sa ma exprim mai bine prin versurile unei melodi:
Din 10 prieteni stii ca 5 sunt falsi
Iar daca apare o problema inca 3 fac pasi
Ei vad prietenia ca pe o afacere
Si falimentul tau ca pe-o binefacere
Asta e despre prietenii care sa fie clar
Te-au lasat o data si sunt gata sa o faca iar
Isi aleg vorbele foarte atent
Si orice cuvant de-al lor suna a compliment.
Zi de zi apar alte personaje
Care urmaresc constant tot felul de avantaje.
Care nu ezita sa iti foloseasca numele
Ca sa isi apere pana la capat interesele.
Succes!
Da, exista, dar sunt putini, pentru ca sunt adevarati.
Asa am si eu foarte multi prieteni, dar putini tovarasi, pentru mine un tovaras e mai important decat un prieten...
Da exista prietenii mei am 4 cei mai adevarati prieteni din lume ei fideli mie sui eu lor va sigur ca e asa in general sunt cei la care nu te-ai astepta mi-am dat seama cand veam mai mare nevoie de iei i-am gasit au fost langa mine in timpul in care eu eram prietena cu niste zgripturoaice doar pentru ele di pacate exista si din astea
Nu exista prieteni adevarati e o aberatieunii iti vor chiar rauldoar parintii sunt cei care iti vor fi mereau alaturi sau poate chiar nici aceea(unii sunt alcoolici si nu constientizeza)
"Prietenii sunt ingeri demonizati cu chip uman."- Rappa
"Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa, sa te corupa, dar tot ei te si educa."- Cheloo
Si da, ar fi bine.
Prieteniile reînnodate cer mai multă grijă decât cele care n-au fost rupte niciodată.
Daca stai sa analizezi si sa intelegi citatul asta, vei realiza ce importanta au prietenii in viata ta(important e sa stii si cum sa ii alegi)
Da prieteni adevarati exista. Dar sun foarte putini si e greu de gasit un prieten adevarat care niciodata nu tiar trada.