| adriana543768654567895334 a întrebat:

Exista prieteni adevarati? Cum a-ti descrie un prieten adevarat? Daca [ virgula ] cred intr-o prietenie adevarata si fac tot posibilul sa ne intelegem credeti ca va continua mult timp? Sau cum fac sa ramanem cat mai apropiati? Ps : intre o fata si un baiat.
Ps: e reciproc.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acel om care te intelege, te ajuta si nu te paraste deloc. Eu am avut un prieten adevarat dar acum cum are prietena am ramas singur si nu vreau sa il deranjez plus ca nu imi place sa stau cand cineva se pupa acolo.

| PetreConstanta a răspuns:

Draga mea intotdeauna o relatie se bazeaza pe respect si bineanteles o prietenie adevarata este mai puternica atata timp cat amandoi aveti ceva in comun Degeaba sunteti prieteni daca nu sunteti si pe aceeasi strada Adevarata prietenie= fara minciuna, fara perversitate, fara rautate...etc Doamne ajuta sa-ti gasesti numai prieteni buni

| pwp a răspuns:

Nu exisa prieteni adevarati!

| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu nu cred că mai există prieteni adevăraţi.

Toţi sunt invidioşi se prefac că sunt prietenii cu tine şi pe la spate te bârfeşte.

Încercaţi să nu căutaţi motive de ceartă şi cred că o să rămâneţi prieteni.

Baftă!

| Robert92 a răspuns:

O prietenie adevarata se bazeaza pe incredere.Un prieten adevarat e alaturi de tine oricand, te asculta si te ajuta pe cat posibil, te respecta si crede in tine.Insa prietenii adevarati sunt rari si greu de gasit.Chiar daca tu crezi in aceasta prietenie si faci tot posibilul sa va intelegeti, prietenia asta include 2 parti.Ca sa faceti prietenia asta sa ramana intre voi, trebuie sa credeti in ea si sa va respectati reciproc permanent.

| cryng a răspuns:

E f greu de gasit un prieten adevarat daca vrei ca prietenia voastra sa ramana asa si peste ani imp e sa existe respect si intelegere atat din partea ta cat si a lui si sa nu va vb pe la spate,