| GogosikaInfuriata a întrebat:

Exista PRIETENI adevarati si PRIETENII adevarate? Experientele de viata ma intereseaza mai mult...

Răspuns Câştigător
| Alina0491 a răspuns:

Da, exista. Iti spun eu. In clasa a 5a am imtalnit`o prima oara. Ne-am inteles super bine, stia absolut toate secretele mele iar eu pe ale ei, stim mereu unde este si ea stia de mine unde sunt... in clasa a 8a am ales sa mergem impreuna la liceu pentru a nu ne despartii, zis si facut insa aici am gresit eu. La liceul la care am mers eram in clasa 25 de fete si 2 baieti, nu aveam cum sa nu intalnesc o fata care sa semene comportamental cu mine si asa m-am impritenit cu A si am lasat`o efectiv balta pe R. timp de 3 ani vorbeam rar cu R si nu stateam cu ea efectiv am lasat`o singura. In clasa a 12 a in al doilea semestru acea A m-a dezamagit, mi-a scos povesti si altele insa R era mereu langa mine cand aveam ceva probleme, asa mi-am dat seama cat am grsit, i-am cerut scuze de nenumarate ori insa ea a spus ca nu`i nimic si se bucura ca m-a recuperat. Mi-e si acum imi pare rau pentru ce i-am facut. Si da, exista prietenie adevarata si prieteni adevarati. R imi este ca o sora desii ii mai gresesc cateodata ea nu se supara...

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Exista, pana la prima tradare!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Experiențele de viață se trăiesc.
Dacă se povestesc unde mai este experiența dobândită cu maturitatea?
Pa, pa.

| Denisa a răspuns:

Ce sa spun...prieteni adevarati adevarati nu prea sunt. Mama mea imi zicea intr-o zi ca o prietena adevarata e una care, chiar daca ea are o situatie mai rea si tu una mai buna, nu e invidioasa ci se bucura pentru tine. In zilele noastre...cam rar asa ceva pentru ca prietenii sunt doar de fatada. Experiente personale: am avut o prietena foarte buna care tot timpul ma facea sa ma simt inferioara asta pentru ca eu nu aveam o situatie financiara tocmai buna. Dupa ce mama a mers in stainatate si tati a inceput sa munceasca pe bani frumosi, am putut sa imi cumpar si eu lucruri precum haine. A inceput sa ma barfeasca, sa ma faca fitoasa si in toate felurile. Nu am pus la suflet. Am inteles ca prietene adevarate nu exista si ca, mai bine sa am relatii bune cu toti si toate chiar daca stiu ca, cum plec de langa ei/ele ma barfesc. Cea mai buna arma e indiferenta. Am avut multe prietene foarte bune insa toate m-au tradat, barfit sau mintit. Am inteles ca nu exista prietena mai buna pe lumea asta decat mama si chiar daca nu pot sa ii zic mamei mele despre tot si toate, mai bine tin pentru mine.

| baru a răspuns:

Salut. Nu trebuie sa intelegi, gresit. dar eu nu am vazut si nu am avut niciodata. Pe cine am auzit ca a avut sau ca are, a aparut numai barfe si neintelegeri. Ca si o concluzie, : Nu exista. Totul este individual totul este pentru fiecare in parte, Chestia cu ajutor cu mila cu respect, numai pentru tine ca tu esti prietenul meu, astea sunt numai minciuni ieftine. In ziua de azi esti singur. Nu te ajuta nimenea fara un motiv anume, sau fara sa aiba ceva de castigat. Te rog sa nu te superi pe mine, poate tu ai, dar eu nu mai cred in asa ceva. Pa

| inna a răspuns:

Nu cred ca exista asa...decat omul potrivit la locul potrivit.Amici da exista.

| CM7YRE a răspuns:

Da, exista, iti spun euwinking

| overdose90 a răspuns:

Eu sunt de parere ca exista... dar ca eu nu i-am intalnit.
A, si uite o experienta de viata happy :
In liceu eram un grup de 5 fete si ne intelegeam foarte bine. Eram prietene, ieseam peste tot impreuna, mergeam una la alta acasa, povesteam de toate, era perfect.
Dintr-a 12 in schimb... a inceput sa se destrame minunata prietenie.Astfel :
-o fata a plecat in Italia brusc, fara sa termine macar liceul, si fara sa ne spuna de ce, a spus doar unor fete din grup, care nu au spus si la restul, si era ciudat, unele stiau, altele nu.
-o alta fata a plecat in bucuresti la facultate, si chiar daca sunt si eu in buc la facultate, dintr-a 12-a n-am mai vb cu ea deloc.
-cu o alta fata am avut o mica neintelegere si conflict de orgolii si mi-a dat ignore pe mess si n-am mai vb cu ea deloc(si vorbeam non-stop).
- si inca o fata, de care eram mult mai apropiata, si care chiar era cea mai normala dintre toate...acum nu mai vorbeste cu mine.deodata.incepuse vacanta de vara si trebuie sa ne vedem, si nu mi-a mai raspuns la mesaje.asa deodata.cred ca din cauza celei cu care ma certasem dar nu stiu nici in ziua de azi.si nici pe strada nu ma saluta.

Ciudat, dar asa "prieteni" am avut eu pana acum, si inca mai sper sa ii gasesc pe cei adevarati...

| lol1232 a răspuns:

Dap exista am si eu o prietena foooarte buna pe care o cheama Alecsandra deci exista dar trebuie sa fi norocos sa intalnesti o prietena prieten de incredere dupa parerea mea eu am avut noroc in a gasi prietena perfecta bafta all!big grin

| acdcfan a răspuns:

Prietenul adevarat este cineva care din pacate se intalneste mai rar in zilele de azi. Un prieten adevarat si-ar da si viata pentru tine, ar face orice ca sa iti fie tie bine, un prieten adevarat tine la tine ca si la el, ba chiar mai mult. Eu zic ca mai exista insa sunt foarte rari.

| XMyzue_1273 a răspuns:

Uneori da, uneori nu. totusi pana la o limita da. happy
Oricum, parerea mea este ca adevarata prietenie este apreciata abia dupa ce nu mai existahappy...

| Ana_8420 a răspuns:

Exista. Dar prieteniie adevarate se dobandesc, de obicei, odata cu trecerea timpului. Primul prieten bun nu va fi intotdeauna prietenul adevarat pe care vei putea conta pana la adanci batraneti. Prietenii adevarati ( NU gasca, sau mai stiu eu ce) ti-i faci la varste mai mari, atunci cand nu te mai imprietenesti cu oamenii doar pentru ca "stiu sa se distreze" sau doar pentru ca "sunt de treaba".winking

| celmaitare a răspuns:

Da, chiar exista.numai ca trebuie sa fii extrem de noroc pentru a avea parte de asa ceva. sper ca de-a lungul vietii sa iti fie aproape prietenii adevarati pentru a trece mult mai usor peste obstacole.numai cand dai de un mare necaz afli care iti sunt adevaratii prieteni. te puphappy

| Briosaaa a răspuns:

Exista! Am o prietena Andalove strucklove struck. Ea nu se oboseste sa se poarte ca o prietena adevarata ( adica nu e falsa ). Ea face asta fara sa vrea.Asa ca am devenit bff. E cam nebunatica dar asta o face specialalove struck. Ea pur si simplu ma intelege. Si eu o inteleg pe ea. Suntem ca 2 picaturi de apa. Deci, exista amandoualaughing. Papa, pacewavelove struck!

| Sound_9139 a răspuns:

Sunt sigur ca exista! din pacate nu am asa ceva dar exista!

| anythingforyou a răspuns:

Eu inca cred in prietenie, desi am avut prietene de cativa ani care m-au dezamagit care apoi mi-am dat seama ca nu meritau sa pun eu suflet si care tratau prietenia noastra ca un fel de "daca nu am ce face ultima optiune e sa ies cu ea" insa dupa aceea am cunoscut alte persoane pentru care prietenia insemna altceva : sentimente, incredere, iubire si multe altele.In concluzie eu consider ca da, doar trebuie sa gasesti persoanele potrivite!

| Deyutzaa a răspuns:

Da,exista dar nu prea se gaseste!sad Eu am o prietena dar mie mi-a zis ca numai ma suporta si nu prea cred ca imi este o adevarata prietena la inceput ne intelegeam extrem de bine dar acum ea s`a schimbat. Ne certam aproape mereu de exemplu ieri m`am certat cu ea ca am uitat sa-i spun brb la mess si ma certa. dar eu nu pot sa o insult dar nu stiu dc. si tot asa mai am un prietencare imi este si vecin mai vorbim pe afara dar cand sunt cu acea fata incepem sa ne certam din cauza ei.