| bogdanel67 a întrebat:

Experesii de agatat fete...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu insuti, nu impresionezi o fata cu replici proaste de agatat, tine doar la alea mai prostute, daca tu asta vrei nu ai decat sa cauti dar daca vrei fete destepte fii tu insuti, nu lua replici proaste de agatat
Sunt fata si nimeni nu m-ar impresiona cu asa ceva, daca ar veni cineva la mine si mi-ar zice,, Te-a durut cand ai cazut din cer? Pentru ca arati ca un inger" as crede ca e cocalar laughing. Nu incerca asta daca nu vrei sa faci impresii proaste.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Expresii de luat pumni, poate!
Pa, pa.

| T0T a răspuns:

Asta ține doar la fetele cu un nivel mai jos de mediocru. Dacă asta cauți, mult succes. Doar am ținut să îți spun asta.

| KillMePlease a răspuns:

Buna, fata, nu stiu ce sa-ti zic, da' vreau sa te agat.
Cu asta o dai gata (daca are un comportament si un limbaj ca al tau, evident).

| RobertMoon a răspuns:

Ce zici de : Buna mă cheamă Bogdanel, vrei sa ne cunoaștem? Cu o replica de pe net risti sa iti iei o palma sau un șut in organele genitale. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe care le stiu eu :
" Tatal tau e terorist? Pentru ca esti o bomba."

"Tatal tau e zidar? Pentru ca arati beton."

"Ai o harta? Pentru ca m-am pierdut in ochii tai."

"Te-a durut cand ai cazut din cer? Pentru ca arati ca un inger."

"Ai o pata pe tricou sau mi s-a pus mie pata pe tine? "

| Carla01 a răspuns:

Bună,bună vrei să facem schimb de gumă? rolling on the floor))

| AnotherNimrod a răspuns:

Niciuna, omule... Sunt fata si te pot asigura ca orice baiat care vine la o fata cu replica de agatat, o sa dea gres fiindca daca o sa ne vii cu asta o sa ne dai impresia ca
1. Tu esti prost;
2. Crezi ca noi suntem proaste.
Lasa astea, fa si tu o conversatie normala.

| Usefulaid a răspuns:

PAI, in general ca sa poti sa agati pe cineve trebuie sa ai niste expresii indiferente, pentru ca fetelor nu le plac baietii care incep cu `HEI PISI, PS.PS, TATAL TAU E TERORIST, PT CA TU ESTI O BOMBA ` sau altele de genul acesta. Daca vrei sa agati o fata ar trebui sa ii faci un compliment sincer, ce frumoasa esti sau ce zambet frumos ai, buna, imi place de tine! Daca esti direct si sincer, fetele vor aprecia mult asta si vor fi interesate la prima vedere sa poarte o discutie cu tine! big grin

| braum18 a răspuns:

Auzi? Tatal tau e terorist?
Nu, de ce?
Pentru ca esti proasta de bubui.

Întrebări similare