Alege ce iti place tie, nu ce place altora[chiar daca e vorba de mama ta care intr-un final nu va avea ce face si te va sustine]
Alege sportul, dar invata, sa poti avea o profesie la care sa te retragi cand nu mai poti practica.
Prerea mea caci si mie imi plac luptele si le-am practicat, Fa o facultate si sa traiesti o viata linistita si sa faci sport cind vrei ca sa iti mentii corpul, ca-ci sportul professional iti face viata mai scurta si majoritatea timpului numai dureri de cap. Ai 16 ani vei vedea ca inca multe o sa se schimbe poate si singur iti vei schimba parerea
Nu o ascultat fa ce iti cere inima am fost si eu in postura aceasta la un cantonament de fotbal de 1 an si parintii mei nu voiau dar am incercat sa le explic ca asta imi place mie nu sa invat toata ziua pentru ca voi castiga si mul din fotbal apoim au vrut sa incerce am 17 ani si eu sunt deja la o echipa de fotbal
Ceau, draga
Ai 16 ani. Realizezi ca 5 luni de kikb nu inseamna ca esti facut pentru asta?
Ce vrea mama ta nu prea conteaza. Tu, vezi la ce esti bun si ai grija sa-ti asiguri o educatie.
Nu cred ca idealul tau este sa ajungi un prost cu muschi ca un copac.
Te-am tzucat.
Decat sa asculti alte persoane si sa ajungi sa practici o meserie care nu iti place mai bine urmeazati visul... Nu trebuie sa tii cont de ce cred altii si de pidicile pe care ti le pun, trebuie sa fii ferm si sa te tii pe pozitii
Salut
Intotdeauna fii ceea ce iti doresti sa fii.
O viata plictisitoare la un birou ar fi un chin pentru tine, si nici nu cred ca ai fi bun la asta, pentru ca nu ti-ar placea.
Incearca sa o lamuresti pe mama ta ca asta e pasiunea ta, ca ii vei respecta dorinta si te vei tine de studii, dar timpul tau liber e timpul tau liber si poti face ce vrei cu el, atat timp cat nu e ceva daunator tie sau celorlalti din jur.
Sunshine123 întreabă: