anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Familia mea si prietenii mei spun ca prietenul meu nu e potrivit pentru mine,pentru ca nu e asa frumos,imi spun ca am asteptat atata sa gasesc pe cineva cu care sa am o relatie serioasa si numai pe el l-am gasit, eu am 19 e de altfel prima mea relatie pentru ca a aparut in momentul potrivit si nu m-am indragostit de el pentru aspectul sau fizic ci pentru ca imi dau seama cat de mult tine la mine si ma respecta mai ales stiind faptul ca el e singurul din viata mea.Sta la 50 de km de mine si vine aproape in ficare zi dupa ce iese de la lucru sa ma vada,are un stil diferit de a vorbi,parca spune mereu ce vreau sa aud,nu stiu cum sa zic, dar nici eu nu mi-am imaginat pe cineva mai perfect pentru mine.Problema este ca eu ma las influentata usor de ceea ce spun altii,fara sa vreau,si tot ma gandesc uneori daca nu e potrivit pentru mine,iar dupa ce il vad imi dispar oarecum aceste ganduri,nu vreau sa fac o greseala, dar e totul asa serios intre noi si cum e si prima mea relatie ma sperie putin cum decurg lucrurile.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Nu este ceea ce vrei sa auzi...dar gandeste-te la zicala: dragostea e oarba.

Apoi gandeste-te ca familia iti vrea binele. Si se lupta pentru asta. Poate ar trebui sa fii macar deschisa la ceea ce ei spun.

Apoi daca te mai uiti ca si prietenii iti spun ca familia... poate ar trebui sa te gandesti serios.

Faptul ca sta la 50 de km si ca e baiat bun... nu e ok. Ar trebui sa gasesti unul mai pe langa tine.

Apoi sa spui ca daca dragoste este... nu mai e nevoie chiar de nimic... e o greseala destul de nasoala.

Spre deosebire de cei anteriori care sustin ca dragostea muta muntii... eu te-as sfatui sa fii mai atenta. Pt ca nu tot ceeea ce zboara se si mananca.

Nu ai experienta in relatii, nu il iubesti. Tie iti place sa te simti iubita... ceea ce este diferit cu a iubi.

Eu as sustine ceea ce zic familia si prietenii.

Banuiesc ca nu o sa primesc funda si de asemenea o sa desconsideri comentariul meu. Dar stiu un lucru: peste 4...7 ani, daca continui cu el, imi vei da mie dreptate. Pacat doar ca va fi prea tarziu. Pentru tine.

10 răspunsuri:
| pepy63 a răspuns:

Buna,imi dau si eu cu parerea, e important ce simti tu in inima ta, ce doresti tu nu parerea prietenilor, iar cu parintii de unele poti tine cont, dar tot ceea ce doresti tu este mai important.Totdeauna vor fi si din aceea care te vor barfi.

| Violleta2022 a răspuns:

Oamenii sunt rautaciosi si invidiosi, invidiosi pe o relatie atat de frumoasa si de perfecta, incat sunt dispusi sa inventeze probleme si sa bage intrigi doar ca sa te vada despartita de acel baiat.
Sincer, oamenii frumosi pe afara nu sunt intotdeauna si frumosi pe dinauntru.
Daca tu ai fii miss univers as' intelege, ca parintii vor sa te marite bine, cu vreun print sau cine stie ce bogatan, dar odata ce esti o fata simpla din popor, chiar nu vad nici o problema. Apoi, frumusetea exterioara conteaza cel mai putin intr-o relatie, daca este dragoste adevarata si intelgere, gandeste-te ca puteti fii fericiti toata viata.
Sfatul meu este sa-i pui la punct pe toti, sa le spui sa-si vada de propria viata si de barna dintre ochi, ca nu-i viata lor si decizia lor.
Am vazut prea multe cupluri despartite din cauza influentei parintilor, carora nu le-a pasat ca au distrus fericirea copilului lor, doar pentru ca au vrut ca copilul lor sa faca ceea ce ei nu au putut, nepasandu-le ca inima copilului lor sufera.
Deci, asculta-ti inima si daca esti fericita cu asta, atunci sa aveti multi ani fericiti impreuna!

| Nemessys a răspuns:

Este prietenul tau sau al prietenelor tale? Cui ar trebui sa-i placa de acea persoana? Tie sau prietenelor tale? Mhm. asa credeam si eu happy. Problema poti sa o rezolvi daca le explici prin simplu fapt ca frumusetea se poate afla si in interior. Oricum. de ce anume judeca o persoana doar dupa astepctul fizic si mai ales, de ce-l judeca daca nici macar nu l-au cunoscut. Daca ele sunt... (scuze expresia) si se iau doar dupa astectul fizic, asta nu inseamna ca trebuie sa fii ca ele. Poti intr-un fel sa te mandresti cu asta si ma bucur ca privesti si in inima unei persoane. Insa fi si tu mai atenta. Dar. te respecta? il respecti? aveti multe in comun? Nu vad niciun motiv pentru care sa nu fii cu el. (Incearca totusi sa afli si ceva despre trecutul lui. Daca nu de la el atunci de la parintii lui) SI Nu mai baga si tu de seama ce zice lumea. Mult noroc si sa fiti sanatosi big grin

| Lawliet14 a răspuns:

Poate fi urat pentru ei daca pentru tine e frumos. Nu-i baga in seama, se vor obisnui cu ideea in timp!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Daca va intelegeti bine cei di jurul vostru inconstient sunt invidiosi.
Aspectul fizic conteaza dar in niciun caz nu este pe primul loc,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca va iubiti, de ce sa conteze ce spun altii despre el?
Aspectul fizic nu trebuie sa conteze asa tare.
Este alegerea ta, nu a lor

| Daniel9988 a răspuns:

Spune-le ca nici ei nu sunt frumusetile lumii si ca ii iubesti doar pentru ceea ce sunt, la fel este si cu baiatul din viata ta. Fericirea nu sta in infatisare, spune-le-o in fata!

| Anaad a răspuns:

Frumusetea sta in ochiul privtorului. Poate familia ta s-a obisnuit atat de mult sa te stie singura, incat si-au creat o imagine idilica a persoanei care trebuie sa apara in viata ta. Cu siguranta, Fat Frumos nu va veni pe un cal alb, in uralele multimii.
Daca totusi principalele considerente pentru care il placi sunt amabilitatea si spiritul lui de sacrificiu, trebuie sa revezi relatia.In fond cel mai important este ceea ce simti tu.

| titicristina21 a răspuns:

Nu asculta ce zic altii pentru ca sunt invidiosi daca tu il iub si ai face orice pentru el stai cu el mereunu te gandi ca nu e perfect sau frumos daca te gandesti ineamna ca nu esti sigura ce vrei daca nu te gandesti inseama ca il iub cu adv!

| Lovewillfindaway a răspuns:

Buna Chanca! Imi pare rau sa aud de situatia ta, si cu atat mai mult cat si eu ma aflu in aceeasi situatie. Draga mea, iubirea nu poate fi inecata nici de valurile marii, si oamenii n-ar trebui nici macar sa incerce sa desparta doi oameni care se iubesc.Mai important decat aspectul fizic este respectul pe care il are fata de tine, felul in care te protejeaza, felul in care iti vorbeste si te alinta si bineinteles, felul in care se comporta cu tine.Matusa mea mi-a dat un sfat care pe mine ma ajuta sa trec de gandurile pe care cei din jurul meu mi le "indeasa" in cap."Decat sa te casatoresti cu un om rupt din soare,si alaturi de care sa mananci doar la restaurant,dar in fiecare noapte sa plangi,mai bine te casatoresti cu un om bun! Si daca s-ar intampla sa nu aveti ce pune pe masa,si o sa mancati o felie de paine,stii ca o mananci cu bucurie si cu pace,langa un om care te iubeste, si in fiecare noapte adormiti unul in bratele celuilalt, zambind." Iti doresc o viata presarata cu tot ce e mai frumos pe lume! Alege sa iti asculti sufletul, inima, creierul.Nu mai asculta vorbele daramatoare a celor din jur.Multa fericire, iubire si sanatate alaturi de cel pe care il iubesti! Gbu!