Familie.
ea este cea mai importanta pentru mine.cu ei am petrecut cele mai frumoase momente ale vietii mele.
am sh prieteni foooarte buni.sh toata gasca suntem uniti. dar cine stie. poate ca daca as fi bolnava de vreo boala.sau poate daca as fi cheala.(am dat doar niste exemple). poate ca nu ar mai fi prieteni cu mine.
spre deosebire familia nu m`ar abandona pentru nimic in luma.
FAMILIA este cel mai de pret lucru pe care il am.sh imi iubesc parintii grav de mult.:*
Familie oricat de mult imi iubesc prietenii. familia mea e cea mai importanta
Familia, prietenii la probleme fac stanga imprejur, pe cand familia este mereu cu tine
Daca ai alege Familia ti-ai da seama ca ai ramas fara prieteni. Daca alegi prieteni nu poti traii fara familie gandindute ca ea ti-a dat viata si ai mancat la masa.Deci si famili dar si prietenii.
E absurda ''alegerea asta''. Poti sa ai si familie si prieteni.
Bineinteles, ca sa iti raspund la intrebare as alege familia.
Nu as putea-o lasa pentru niste prietenii. La fel cum e valabil citatul ''Baietii vin si pleaca /Fetele vin si pleaca'' la fel poate fi adevarat si citatul ''Prietenii vin si pleaca'' insa familia mereu va fi alaturi de tine!
:]
Familie pentru ca ea ne protejeaza nu ne tradeaza ca uni dintre prieteni. Un vot te rog mult http://www.prokid.ro/concurs/voteaza-poza/90/.Multumesc
Familie : pentru ca este alaturi de tine la bine si la greu [teoretic...si practic]. Prieteni o sa ai toata viata, dar familia se tot duce de langa tine.
Ori sunteti copii majoritate pe aici si aveti nevoie de mami si de tati ori ati avut norocul de o familie perfecta. E normal sa alegi familia cand acesti te bat? Sa o alegi cand familia da 2 bani pe tine sau te folosesc? Eu una as spune ca as alege familia dar pentru ca as putea renuntza orcand la majoritate prietenilor iar la cei 2, 3 la care nu as renunta ii simt ca si cum ar face parte din familie. P. S. Si familia si prieteni trebuie sa merite ca sa ii alegi.
Buna eu una le aleg pe amandoua pentru ca cum a spus si laura si prietenii si familia merita sa ii alegi. Dar bineinteles ca familia este cea mai importanta, dar atunci cand doamne fereste numai ai parinti si ramai singur un prieten adevarat te poate sprijini si iti poate fi un parinte. Daca ai un prieten adevarat si o familie adevarata ca sa zic asa si u le-ai alege pe amandoua. Te pup:*
Familie.Prietenii vin si pleaca. Ei mereu vor ramane in inima mea chiar si atunci cand nu vor mai fi. Uneori amintirile pot tine locul unei prezente fizice.Pentru mine nu exista si nu va exista niciodata termen de comparatie intre cele doua
Păcat că @mira a luat stupid căci e pertinent de întrebat: "la ce vârstă"?
Ştii de ce?
Pentru că eu personal, privind în urmă, dintre ORICE şi familie, aleg ORICE pentru că familia nu m-a preţuit peste jumătate din viaţa mea şi-atunci eu de ce aş preţui-o sau de ce mi-ar păsa?!
Aşadar, dintre familie şi prieteni, MEREU PRIETENI! De ce? Pentru că ăia încă nu au apucat să mă dezamăgească, familia deja a făcut-o de mult prea multe ori!
Familie, logic. daca prietenii sunt adevarati ii putem lua si pe ei in categoria "familie".