| Ioana06i a întrebat:

Fără hate! Am dubii!

Oare voi avea și eu vreodată parte de un bărbat ce nu se va simte niciodată deranjat de mine, când vreau să îi scriu și să vorbesc cu acesta și care îmi va răspunde și mie la toate mesajele și să vorbească zilnic cu mine, așa cum celelate femei au parte? Oare mai există asemenea bărbați în ziua de azi și pentru mine? Îmi doresc să am și eu odată pe cineva și nu mai fiu așa singură, nu știu ce să mai fac...Mă satur.

Nu știu, dar simt că orice aș face, tot nu reușesc să îmi găsesc și eu pe cineva care să mă vrea cu adevărat, chiar și când mă duc în oraș, deci am încercat. Este dureros să vezi atâta iubire în jur, și tu nu o ai din partea persoanei opuse, dar mă tem că dacă va ieși cine va ieși la alegeri, chiar nu îmi voi mai găsi vreodată o persoană de gen opus și asta ar fi urât!

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ceva vreme, toata lumea e deranjata de tine cu intrebarile astea suicidale.

Du-te si te trateaza, ca nu gasesti relatie in starea in care te afli.

| Ioana06i explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nici dacă nu puneam întrebări suicidale, te asigur că situația era aceeași, deci de aia întreb.

| Ioana06i explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da, și acum ce faci? Îmi amintești ceva neplăcut? "Dezgropi morții", sau ce? Am pus o întrebare, fără să mă cert cu oamenii. Mulțumesc!