anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fără hate! Am dubii!

Oare voi avea și eu vreodată parte de un bărbat ce nu se va simti niciodată deranjat de mine, când vreau să îi scriu și să vorbesc cu acesta și care îmi va răspunde și mie la toate mesajele și să vorbească zilnic cu mine, așa cum celelate femei au parte? Oare mai există asemenea bărbați în ziua de azi și pentru mine? Îmi doresc să am și eu odată pe cineva și nu mai fiu așa singură, nu știu ce să mai fac...Mă satur.

Nu știu, dar simt că orice aș face, tot nu reușesc să îmi găsesc și eu pe cineva care să mă vrea cu adevărat, chiar și când mă duc în oraș, deci am încercat. Este dureros să vezi atâta iubire în jur și tu nu o ai din partea persoanei opuse, dar mă tem că dacă va ieși cine va ieși la alegeri, chiar nu îmi voi mai găsi vreodată o persoană de gen opus și asta ar fi urât!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca sa ai un asemenea barbat trebuie sa incetezi tu sa-i vanezi pe barbati, sa le dai lor sansa sa te cucereasca, ca toti fug de femeile disperate si insistente.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ceva vreme, toata lumea e deranjata de tine cu intrebarile astea suicidale.

Du-te si te trateaza, ca nu gasesti relatie in starea in care te afli.

| I0NUTA a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Aceasta persoana nu doreste o relatie. Singurul lucru pe care il vrea, este atentia noastra, sa fie bagata in seama, sa o compatimim sau sa ne agitam cu raspunsuri sa nu se sinucida.
Data trecuta, toti ii ziceam sa sune la salvare si ea nu si nu, dar ca ii este rau si o doare burta si ca vrea sa moara. O persoana care vrea sa se sinucida, nu anunta public, o face si gata.
Am ajuns la concluzia ca anonim_4396 este un "vampir energetic" care doreste atentia noastra, nimic mai mult.

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru I0NUTA):

Face misto de voi, Lumea incearca sa o ajute, Si face pe persoana suicidala, In timp ce danseaza pe manele.

| I0NUTA a răspuns (pentru JohnnydeFeer):

Da, cam asa ceva.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Troll patetic.