| Andrejvladimirovicii a întrebat:

Fără hate vă rog sau să râdeți.
A început să imi placă mult de un băiat care e prietenul meu bun de 2 ani și e straight, nu stiu cum să i spun, sau ce să fac De fiecare dată când stau cu el sunt atras de el

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu trebuie să-i spui nimic direct. Dar poți să-i studiezi reacțiile la urmărirea unui film cu personaje gay/bisex, eventual dezvăluindu-i că ție ți se par incitante unele scene.

| Mosotti a răspuns:

Pai daca este pe clasic, nu ai cum sa-i zici, ca n-ai nici o sansa, cauta altul, uite, de ex aici:

https://badoo.com
Eu nu-s homo sau bi, dar m-au apelat n homo, asa ca acolo ai sanse mari, sau pe alte site de matrimoniale. Eu bifasem ca vreau femei si tot m-au apelat, tu daca bifezi ca sti cum esti, sau bi, e mai bine, sau apelezi tu pe ei daca la profil scrie ce scrie.
Ca o sa te atraga si altul, nu doar acesta.

| T0T a răspuns:

Vezi ce părere are despre persoanele cu alte orientări. Dacă le acceptă, te îndemn să îi spui ce simți. Chiar dacă te refuză, măcar ai fost sincer și vei fi împăcat cu tine și cu realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este straight nu ai ce sa faci, doar sa creezi o situatie neplacuta. Accepta ca tu esti gay si el nu.

Răspuns utilizator avertizat
| relustefan a răspuns:

Este ceva normal la inceput de drum dar nu continua pe calea aceasta pentru ca te va afecta mai tarziu.

| Berlinda a răspuns:

Doamne,ce îmi este dat să citesc în 2022...

| Mosotti a răspuns (pentru Berlinda):

De ce te miri, omu a zis o chestie cat se poate de okey, il atrage prietenul si aia e, doar ca nu are sanse daca acela e pe clasic.