| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Fata cu care ies acum vorbeste foarte mult despre influenceri și vloggeri dar și despre Cancan iar eu cand am aflat am vrut și eu sa intru in discuții și sa aflu mai multe despre tema asta doar pentru ca ma temeam ca nu sunt la curent cu noutățile și dacă nu îmi plac subiectele ei de discuție clar nu suntem pe aceeași lungime de unde și evident și ea îmi va da papucii după câteva luni la fel ca celelalte fete cu care am ieșit! Faza este ca eu o lăsăm sa vorbească și nu prea o ascultam cum făceam de obicei, asa cum fac de obicei cu majoritatea, v-am mai spus pe mine nu prea ma interesa Cancan, despre fotomodele, vloggeri sau staruri dar brusc vorbea niște lucruri interesante și mi-a stârnit și mie interesul! Acum am cautat și m-as uita numai la ce au spus anumiți volggeri și influenceri, adică am devenit cam obsedat de asta cu oamenii cu are ma intalnesc si numai de asta aduc vorba! Problema la mine este ca pe mine dacă ma interesează pe o anumita perioada de timp vreun subiect numai despre asta vorbesc iar apoi ma plictisesc și uit de el iar cunoscuții au început sa îmi reproșeze ca vorbesc mult despre asta și nu îi mai las și pe ei! Cum reușesc sa schimb asta la mine pentru ca se intampla foarte de des sa fiu atât obsedat de un subiect încât sa vorbesc numai despre el pe o perioada mai mare de timp, oamenilor li se pare enervant și deja nu mai am relații bune cu cunoscuții? Ce fac sa scap de obiceiul ăsta?

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce varsta ai?
Tu nu ai invatat inca sa ai o conversatie.
Ori vorbesti doar tu, ori nu asculti ce iti spune interlocutorul.
Nu e vorba despre subiect, e vorba despre respect. Ai putin respect fata de celalalt! Lasa-l si pe el sau ea sa vorbeasca, asculta ce are de spus, incearca sa retii.
De asta se numeste DIscutie sau CONversatie, pentru ca vorbesc ambii interlocutori. Ce faci tu se numeste monolog.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Port o conversație cum vreau! Ar trebui ca mai întâi sa ma asculte pe mine oamenii și apoi sa vorbească

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Te mai intreb o data: cine esti tu?

| StoicAnalysis a răspuns:

Te abtii, si in timp o sa dispara sau macar se diminueaza. E greu, dar alta varianta ar fi sa cauti o persoana caruia sa te descarci de aceste subiecte/informatii in mod constant. Adica un cos de gunoi emotional.