| ginaina65878 a întrebat:

Fata mea are 16 ani, mai am și un băiat de 21 de ani, dar el are deja copil și familie. Eu cu tatăl copiilor nu mă mai prea înțeleg, fata e atașată de el și îl iubește mult de asta încă stau cu el. Credeți că e bine sa mai stau cu el pentru fata? Nu vreau ca fata sa ma urască ca am divorțat de tatăl ei

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Are totuși 16 ani, cred că ar înțelege dacă divorțezi...

| 1onur a răspuns:

Nu are de ce săte urască fiindcă sunteți mama ei pe care ia-ți dată viață dar cu siguranță va suferi enorm fiindcă i-l iubește le tatăl ei și nu cred ca vrea să vă știe despărțiți să aveți o familie dezbinată. Aveți conflicte cu soțul acasă? Va agresat soțul? Vă bate soțul Dumneavoastră? Nu va iubești soțul ei cu Adevărat va înșelat soțul Dumneavoastră? Nu-l va mai iubiți soțul cu Adevărat?

| 1onur a răspuns:

Trebuie să vă adunați cu toți sa faceți un consiliu o adunare de familie Doamnă și de față cu copii și cu soțul Dumneavoastră să luați o decizie fiindcă copii 100%la100% vor fi afectați inevitabil de decizia pe care o veți lui cu soțul Dumneavoastră Doamnă. Astfel de decizi sănt critice într-o familie fiindcă pot apărea ne înțelegerii certuri scandale de aceia cel mai bine luati decizia în familie normla și frumos cu copii de față băiatul și fata să fie martorii la decizia pe care urmează s-o aveți de luat cu soțul Dumneavoastră.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Buna gianina! Nu trebuie sa iti strici viata doar ca fica ta se intelege bine cu el! Daca nu prea va mai intelegeti mai bine o luati pe cai separate!