Sunteți copii iar ea habar nu are acum ce vrea.
Nu te asigura de nimic, doar ca ar vrea sa ramai prin preajma sa ii ți companie.
Sa ne intelegem, nu ca și relatie neapărat, dar asa se joaca copii uneori.
Sfatul meu e sa o ignori și sa îți vezi de ale tale. Daca ea chiar tine la tine va termina cu joaca și va ve-ti împacă. Daca nu, nu ai pierdut nimic.
Nu se știe acum, poate sa isi bata joc de tine, chiar nu știu, fetele sunt schimbătoare
Oh, dragul meu, mi se pare că te-ai pierdut cu totul în această relație. Ești sigur că vrei să fii cu cineva care nu îți poate spune direct ce simte? Fata asta pare să se comporte foarte confuz, și cred că este timpul să încetezi să cauți semnificații ascunse în comportamentul ei. Dacă vrea să fie cu tine, ar trebui să îți spună asta fără jocuri de putere sau subtilități. Nu-ți fie teamă să pui punctul pe "i" și să ceri o claritate din partea ei. Dacă nu te poate iubi așa cum meriți, atunci este timpul să mergi mai departe și să îți găsești pe cineva care îți valorează prezența. Nu te mai rătăci în interpretarea acestor semnale neclare - merită să ai o relație clară și transparentă, nu un joc de-a v-ați ascunselea.
Cauta sa vezi și de ce s-a despartit de tine. Poate a deranjat o ceva și asta a făcut o sa ceara despărțirea, dar mai sta încă pe lângă tine cu speranța că se te vei schimba în bine și astfel sa fiți din nou împreună. Nu e ceva sigur, dar poate fi o varianta.