| taineamea a întrebat:

Femeia care face sex de la prima intalnire este mai apreciata decat una care prefera sa mai astepte? Este cumva ea o femeie usoara sau face bine pentru ca face exact ceea ce simte si nu se mai lasa cuprinsa de ganduri?

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Hormonii mei vor aprecia momentul ei liber, dar conceptiile si principiile mele o vor subclasa intr-o femeie usoara, in care nu merita sa ''investesti'' sentimente.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Pentru a consuma un act sexual sunt necesare cateva criterii: varsta,tipul de relatie,momentul,persoana, motivatia. Sexul la prima intalnire este o problema pe care cu siguranta si-o pun atat femeile cat si barbatii.
Pentru unele femei, sa faca dragoste cu un barbat este o decizie foarte importanta, pentru ca sunt implicate sentimente; pentru alte femei, sa faca sex este o activitate pe care o presteaza cu foarte mare usurinta, fie la prima sau la a zecea intalnire.
Teoretic tind sa cred ca indiferent cat de deschisi la minte sunt barbatii o parte din creierul lor gandeste ca daca ai ajuns in patul lor atat de repede, atunci la fel de repede vei zbura in urmatorul. Pe langa asta ramane si problema "ritualului de vanatoare": daca te oferi pe tava din prima clipa, ce isi mai poate dori de la urmatoarea intalnire? Teoretic...
Asa ca sunt de principiul de a nu a face sex la prima intalnire. Nu pentru ca ar fi imoral, ci pentru ca pur si simplu nu e placut.Ca femeie nu poti gasi placere in a face sex, ci numai dragoste. Iar daca sunt femei carora le face placere sa faca sex... ei bine, le invidiez ca pot fi satisfacute atat de usor!

| angel09 a răspuns:

Pentru o femeie care face sex la prima intalnire...cuvantul,,femeie usoara"este prea putin spus.Chiar daca e vorba de sex mi se pare normal sa iti cunosti partenerul sa stii la ce sa te astepti din partea lui.O astfel de femeie nu numai ca nu va fi apreciata dar va ajunge la un moment dat sa nu se mai poata privi in oglinda.

| carpediem a răspuns:

Sunt femei pe care sa le iubesti si femei cu care sa faci doar sex. Tu alege-ti!

| CherryLove a răspuns:

Femeia care face sex de la prima intalnire denota o femeie usoara iar marea majoritate a barbatilor isi fac o parere proasta despre ele, chiar daca femeia sa spunem face ce simte. Stii cum e, se spune ca trebuie sa te gandesti un pic inainte sa faci ceea ce simti nu sa te arunci cu capul inainte. Barbatilor le place sa cucereasca femei, le place capitotul jocului de seductie si cel in care isi pun la bataie spiritul masculin. Desi pe moment barbatul este fericit ca si-a satisfacut nevoia sexuala de cele mai multe ori relatiile se rup dupa acest prim contact deoarece acest lucru le ridica prea multe banuieli. Dar exista si cazuri fericite in care relatiile merg mai departe dupa acest punct de obicei datorita performantei sexuale ale partenerei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de femeie. Dragostea nu are limite de comportament; daca scinteia sa aprins si sexul vine din dragoste,este ok. Daca insa o face pentru ca asa este obisnuita, trebuie sa te feresti de asemenea femei pentru ca asa va face si in timpul unei reletii, cu mici exceptii.Numai bine.