| LaviniuA a întrebat:

Femeile mai grăsuțe oare se bucura de relatii ok?

Adică ma uit ca au fundul măricel… nu stiu dacă le limitează in timpul actului? Unghiuri, poziții chestii.
De ex spoon? Dacă vrea sa fie și îmbrățișată, ce mai intra acolo, ca fundul e ditamai… sta in drum sad

Eu nu stiu ca sunt slăbuță.

Ce credeți?

23 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Nu contează dacă femeia este grasa sau slaba, contează caracterul ei

| 6QuasaR6 a răspuns (pentru LisaJulie):

Tu ai vrea sa fi impreuna cu unul de 200 de kg?

| LisaJulie a răspuns (pentru 6QuasaR6):

Poate ca eu l-as putea ajuta

| Madaxo97 a răspuns:

Depinde ce înțelegi prin grăsuțe. Dacă au în jur de 80 kg maxim, se pot bucura de sex la fel de mult ca și cele slabe și 90% merg aceleași poziții și cu ele fără probleme, nu limitează fundul accesul în timpul actului în niciun caz, își face baiatul loc cu siguranță laughing daca e vb de ceva kg mai multe, peste 80-100 kg, atunci cred ca ar putea fi o problemă într-adevăr.

| LaviniuA explică (pentru Madaxo97):

Mersi… singurul raspuns la obiect. La cele de 80 de care zici … ii tine grăsimea intr-o parte cu mana? sad

| Madaxo97 a răspuns (pentru LaviniuA):

Da, mai merge și așa laughing dar sunt poziții în care efectiv chiar nu contează kilogramele

| LaviniuA explică (pentru Madaxo97):

Inteleg. Trist. cred ca e deprimant.

| Cavaler001 a răspuns:

Te plictisesti rau sau care ti-e problema?
Esti slabuta sau slabut ca ai un nume dubios happy
Alta treaba nu ai?
Stii ca e o vorba cu ala care moare de grija altuiawinking

| Iulianaiuli78 a răspuns (pentru Cavaler001):

Deștept te mai crezi, fata a vrut un sfat o părere nu sa o critici si sa te ei de ea, de aia a ajuns TPU de 2 banii, ca raspund totii țăranii obosiții,eu nici numai pun întrebării pe TPU, care nici nu te ajută mai multe te fac in toate felurile.

| Cavaler001 a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Si tu esti tot gay, oraseanco?
Ti se pare o intrebare normala, ca aia cu capra vecinului?
D-aia nu pot unii se doarma si sa se bucure de viata ca nu stiu ce fac ceilalti..sa vorbesc frumos.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Cavaler001):

El/ea uneori e băiat, alteori fată.E un troll mai subtil.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Stai chill că e troll. Întrebarea era oricum penibilă și plină de frustrări.

| Iulianaiuli78 a răspuns (pentru Cavaler001):

Vorbește frumos, dacă poți să ajuți,ajută cu o vorba bună dacă nu,pa, e o întrebare din gelozie, totii trecem prin gelozie, sau stai putin ca România consideră oamenii geloșii nebunii, in loc sa ajute sau sa spuna ceva de domane ajută, mai bine exista o setare cine are voie să răspundă si cine, nu.

| Cavaler001 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Ma bucur ca mai sunt si oameni obiectivi si care gandesc bine.

| Cavaler001 a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Tu-mi spui mie sa vb frumos dupa ce m-ai insultat de 2 ori chiar?
Poate n-am vb asa cum doreai tu, dar am vrut s-o ajut sa-si vada de viata ei si sa gandeasca la ce-si doreste ea.
Vrei sa vb despre gelosi acum? Ti se pare ca e ok sa fie cineva gelos? Poate ai si tu altele pe cap si chiar imi pare rau.
Gandeste si tu pozitiv si nu mai fi asa iute la manie si cauta sa vezi partea frumoasa in toate!

| Iulianaiuli78 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu știu, posibil.

| Annie92 a răspuns:

Draga mea, eu am fost tot timpul grasă încă din liceu. Am avut relații ok. Nu te gândi daca alții o să te place schimbă focusul și vezi dacă tu îi placi pe ei. Nu fa alegeri superficiale. Cine te place te place oricum și pentru el ai să fii cea mai frumoasă femeie indiferent de cum arăți. Contează nu cum arăți ci cum te simți tu în pielea ta nu lasă rușinea să câștige. O femeie e sexy atunci cand e confortabilă în propria piele si își iubește și accepta cu tot cu imperfecțiuni. Mult noroc!

| Annie92 a răspuns (pentru Annie92):

Și acum ca să fie un pic funny dacă stii de tik tok sigur ai auzit melodia "Slaba grasă nu imi pasa " Există preferințe și preferințe.

| LaviniuA explică (pentru Annie92):

Ai fost cu baieti mai dotati? Banuiesc ca la anumite pozitii nu intra prea mult si ar fi ei nemultumiti straight face

| Annie92 a răspuns (pentru LaviniuA):

Da erau majoritatea dotați dar nu neapărat. Nu contează mărimea așa tare contează conexiunea pe care voi o aveți sexul nu e doar despre penetrare ci este despre conexiune. Și dacă persoana te iubește va găsi metode și îs va da interesul să te satisfacă.

Mai sa fie erau si dotati... si ai avut relatii, nu relatie.
Eu stiu ca fetele grasute nu prea au parte. Mai mult cei cu stima de sine scazuta si probleme le abordeaza.
Dar fie... te cred happy sper sa ai parte de relatii faine.

| Annie92 a răspuns (pentru LaviniuA):

Păi dacă te gândești ca o să atragi numai din ăștia asta o să atragi. Da e posibil în România sa fie multe persoane de genu dar tu îi alegi cheia e doar la tine. Menționez ca eu sunt mutată în altă țară de 12 ani. E vorba de mentalitatea pe care o ai.

Ah inteleg, alta tara. Cred ca e vorba si de concurenta atunci happy Ro e cunoscuta pentru gagicute faine.