| CaleaCeaDreapta a întrebat:

Fericirea stim cu toti ca tine un timp, de ce multi incearca sa neo strice, care ar fi problema lor si de ce?
ID mess ingerasu_dulcepufos ca sa vorbim despre unele subiecte despre viata care ne privesc pe toti.

Răspuns Câştigător
| RoXxy a răspuns:

Acum revenind la subiect. Unii strica fericirea altora din simplul fapt ca se simt ei mai bine vazand ca fac rau.Cel putin asta am vazut eu.Nu au nimic de castigat dar vor sa te vada suferind.Plus ca unii is bolnavi psihic...de aia nu mai vorbim

9 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

Fericirea nu exista, este o stare absoluta. Omul resimte, in cel mai bun caz, o stare de bine, de placere, de bucurie. Zi-i cum vrei, dar nu fericire.
Aceasta stare "de bine" nu ti-o strica nimeni. Tu esti cel care trece in cealalta stare (suparare, nervi, depresie, etc) si faci chestia asta pentru ca pui la suflet tot felul de rautati si, in general, de nimicuri.

Uneori, pentru a te simti bine si pentru a profita de aceasta stare, e mai bine sa ai obrazul gros, sa fii nesimtit, sa nu te mai atinga rautatile unuia sau altuia.

Oricum nu-i vei putea impaca pe toti in viata asa ca obisnuieste-te cu ideea.

| PinkPanther a răspuns:

Pentru ca aia care stiu ca neo se scrie de fapt ne-o vor sa iti strice tie fericirea de a exista in indiferenta

| PinkPanther a răspuns:

Vai roxxy m-ai facut ca.o. laughing))

| Ryuk751 a răspuns:

Fiecare are probleme si fiecare ar avea nevoie de un sfat bun atunci candnu stiu ce sa mai faca ca viata asta.

| RoXxy a răspuns:

In primul rand, PinkPanther, daca tot te crezi tu destept hai treci tu pe la toti cu greseli de orografie si lasa-le un mesaj.Vei fi uimit sa vezi ca toti gresesc uneori.Si tu.Si citez:"Pentru ca aia care stiu ca neo se scrie de fapt ne-o vor sa iti strice tie fericirea de a exista in indiferenta"deci "neo"trebuia pus in ghelimele.Asa ca nu mai fa pe inteligentu'!

| Laura a răspuns:

Păi măi îngeraș dulce pufos, depinde de caz.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| PlaiCuBoi a răspuns:

Sigur nu esti un psihopat pedofil? vezi ca am bata in casarolling on the floor