| MusicIsLife a întrebat:

Fetele

Voi cum faceti un baiat sa va placa?

Răspuns Câştigător
| xFaith a răspuns:

In cazul meu. cand imi place foarte mult de un baiat incerc sa-i atrag atentia :] Mai ales cand sunt cu o prietena incerc sa fiu putin mai galagioasa big grin
In alta privinta, ma machiez. imi intind parul cu placa stii sa par cat mai aranjata.
Dau gratios din gene, ii zambesc ma uit fix in ochii timp de 3`-4 secunde.

7 răspunsuri:
| xFaith a răspuns:

Multumesc pentru fundita! Daca mai ai intrebari. imi poti lasa mesaj happy

| psiHopixia a răspuns:

Well cuvintele de baza ale mele sunt:ingrijire,simplitate si flirt! happy Tine intotdeauna. Dar cum a zis si Kreosai,daca un baiat nu te place, nu ai cum sa'l faci sa te placa. tongue
P.S. Unui baiat nu'i place cand o fata este galagioasa (exagerat) sau cand are machiajul pe fata de 1, 5 kmtongue
Have fun! happy Peace! :X

(Bun raspuns Kerosai

| ๓єllเครtคг a răspuns:

Esti tu insuti. Daca te accepta, bine, daca nu, iarasi bine.

| Kerosai a răspuns:

Sunt baiat, si iti pot raspunde. Daca un baiat nu te place, nu ai cum sa.l faci sa te placa. Pur si simplu.

| louise a răspuns:

Nu ai cum sa-l faci dar i`l poti aborda. Dar daca el te place putin ete suficient daca sti fata isteta. Nu te da foarte interesata de el ptc va crede ca esti morta dupa el iar baietiilor uneori le place sa cucereasca fetele. i`l poti trada cu indiferent. caut prieteni comuni si va imprieteniti ( asta daca nu sunteti prieteni deja ). Afla de `undeva ce fel de fete ii plac si incerca sa te comporti putin dupa bunul lui plac. ok? bafta la agatat laughing. fundita dka te-am ajutat smug?

| elysa24 a răspuns:

Trebuie sa fii cat mai naturalawinking

| Adina21Mariana a răspuns:

Simplu cu indiferenta atragi omul.:* FUNDA :d