Pai depinde, daca un smecheras se da la tine si iti si place de el, poti fi putin indiferenta dar nu aroganta...un baiat mai face si pe interesantul ca sa agate o fata, mai ales in preajma prietenilor, dar daca ar fi numai el face to face cu o fata ar reactiona altfel.
Nu sunt fata, dar nici smecheras. Deci, probabil sunt apt ca sa iti raspund, mai ales ca stiu cum gindesc baietii. Cel mai bine e sa nu ii dati nici o sansa, sa aratati ca nu sunteti disponibile. Indiferenta poate fi o arma buna pentru acest lucru. Ei se dau in figuri tocmai pentru ca vad ca voi le acordati atentie, sau ca asteptati atentia baietilor. Fiti mai pasive, si veti vedea efectul. Vazind ca nu sunt bagati in seama, vor cauta alte fete.
Se ia una bucata smecheras, i se dau replici inspirate si usor persiflante la tot ce ii iese pe gura, astia sunt innebuniti dupa femeile care nu sunt prazi usoare. Asta in cazul in care iti place de vreunul.
Daca nu iti place, ii explici frumos ca vrei sa te lase in pace, pentru ca...ma rog, inventeaza tu ce vrei.
Bună.
Cu maximă ignoranţă! Nu suport şmecheraşii care folosesc replici la mâna a II-a pentru a agăţa.
Baftă!
Depinde daca "smecherasul" respectiv este un oarecare sau iubitul tau,hai sa-ti spun cum fac eu
Pe iubitul meu il las, este normal lucrul acesta si mi se pare logic ca sa se simte atras de corpul iubitei lui niciodata nu i-am interzis asta
Apoi cand colegii pun mana le spun sa ma lase si sa-si tina mainile acasa, si cateodata le dau una de nu se vad cand sunt mai indrazneti
Smecheri ei, smechere si noi! Noi fetele de obicei facem un baiat sa se bage in cusca doar din vorbe, dar daca am scoate si unghiile la ei nu ar mai exista baieti smecheri pe lume.Ar trebui sa devenim pisici, de unde nu asteapta de acolo sa ii zgariem sa-i doara
Eu zic ca prin indiferenta... daca le dai nas arata ca iti place ceea ce fac si te cobori la nivelul lor de cartier si nimic mai mult!
Si eu am patit la fel
la un smecheras ii placea de mine si a rugato pe amica lui care este si colega de clasa cu mine sa il ajute sa se combine cu mine
cand imi facea avansuri eu nul bagam in seama
si pe cand a inceput sa imi placa foarte putin de el am aflat de la colega mea ca lui acum ii place de cea mai buna prietena a mea.
de fapt el vroia doar sa ma cucereasca cum ar veni
SFAT: sa nu cadeti in farmecele smecherasilor pentru ca lor cand le place o fata vrea sa o dezbrace si asa
si nu vor sa aiba o relatie seerioasa
si cand o sa vrea sa o aiba nimeni nu o sa ii mai creada
NU TE INCREDE IN EI
Ignorati! Daca chiar te scot din sarite le raspunzi cum stii tu mai urat Dar cel mai bine fa`te ca nu ii auzi.
Poi te duci la ei in fata si le spui ca nu vei fi cu ei niciodata. Si daca se mai dau la tine inventezi faptul ca ai prieten si le spui ca le.ai zis la pr tau de schestia asta si ca daca vor mai face asa ceva ii va bate. SAU Le spui ca vrei sa ramaneti doar prieteni si sa nu va mai dati unul la altul Fundita te rog
Buna intrebare. La orice intrebare, afirmatie a lui sa-i dai un rasp care sa-l cam lase fara cuvinte. La baietii astia le plac fetele cuminti, dar in acelasi timp destepte. Bine acum depinde si la ce fel de "smecherasi" te referi; daca is aia de la coltu' strazii care se cred ceva ce nu is, le poti inchide gura f repede.