Buna eu zic ca e abureala (regizata, cu actori)dar e inspirata dintr-o poveste reala
din pacate
Sincer, mi se pare o prostie, si iti spun si dc, familia mea este alcatuita din 6 suflete(cu tot cu mine), 3 baieti, 1 fata(eu) si parintii, tata a fost general-locotenent in fortele terestre, unul din frati este in marina, altul este jucator de fotbal si celalalt este plecat in america, si crede-ma, daca atunci cand ei vin de la serviciu, este evident ca macar acasa sa gaseasca lucrurile cum vor si cum le place, pentru ca peste tot esti atacat de stres si ii inteleg, mai ales ca ei aduc o gramada de bani in casa. noi (eu si cu mama, ca o ajutam la treburile casei ca sunt mezina familiei) macar sa-i asteptam cum se cuvine si sa le respectam dorintele. nu este complicat. dupa cum vezi am crescut intr-o casa "baietoasa" sa spun asa si inteleg punctul lor de vedere. evident ca trebuie sa te descarci pe cineva cand ai ceva pe suflet. sincer nu mi se pare atat de greu sa fac de mancare si sa avem grija de casa(eu si cu mama), fata de cate trebuie sa indure ei la munca. oricum. tipa din filmulet mi se parea prea prea afectata, si cred ca ar fi trebuit sa comunice cu el
( PE scurt regizata )
Ar putea fi real pentru ca ex. Daca eu iti spun tie incontinuu ca esti urata, rea etc., si nimeni nu te-ar incuraja atunci tu asa te-ai simti, asa ca eu cred ca e real