" ce varsta preferati sa aiba partenerul vostru" sa fie cat mai apropiat posibil de vârsta mea. Maxim 2 ani diferenta
Ți-am mai spus să nu fii disperat.
Fetele vor în principiu un băiat mai în vârstă decât ele cu 2-3 ani, dar există și un procent mic de fete care preferă vârstă egală sau mai mică.
Dacă ai văzut o relație între o minoră de 15 ani și un băiat de 24 de ani acolo deja era vorba de o situație penală, ușor de înțeles și deloc complexă.
Dacă vrei ajutor sau sfaturi, mai bine spune-mi ce vârstă ai și ce vrei de la o relație.
E usor sa zici sa nu par disperat. Vad baieti mai mici decât mine, fara masina si urâți, dar tot au fete frumoase langa ei. Ce vrăjeală au aia de reusesc sa agațe doar femeie de 10/10?
Ți-am spus să nu fii disperat, nu să nu pari disperat, e o diferență. Sunt cunoscut pe platforma asta ca fiind foarte direct deci nu te aștepta să îți spun ce vrei să auzi.
Chiar e ușor să zic pentru că eu niciodată nu am fost disperat după femei, deci nu cunosc sentimentul, și încerc să empatizez iar apoi să-ți spun realitatea.
Nu mi-ai răspuns la întrebări deci nu cred că știi ce vrei de la viață sau de la o potențială relație. E de învățat și descoperit pe partea asta.
Ca să-ți răspund la întrebare, și ca să încerc să fiu cât de obiectiv pot, trebuie să-mi dai niște poze cu aceste modele zeițe, și partenerii lor urâți, iar apoi îți pot spune de ce.
Nu am cum sa-ti dau poze dar ii pot descrie. Unul e mai musculos putin dar e ditamai cheliosul. Altul nici bicicleta nu are dar s-a combinat cu o tipa care pare de bani gata, si ala e urat, putin inchis la culoare. Eu ca idee, sunt scund de înălțime dar nu arat rau, am par in cap, sunt cam de 7/10, am si bani si masina dar uite ca nu ma baga nicio femeie in seama. Pe social media sa stii ca nu merge sa le abordezi. Nici nu se obosesc sa iti citeasca mesajele, toate se cred zeite si fashion model doar pentru ca au cateva sute de urmaritori, "big flex". Restul au conturi private si nu iti accepta cererea. In realitate daca vrei sa le abordezi, de obicei sunt grupuri de minim 2 3 fete, deci nu ai cum. Daca vezi vreuna singura, o sa pari vreun dubios, plus ca se si holbeaza urat la tine.
andrei961234235 întreabă: