| LidiaDora a întrebat:

Fetelor, ce anume considerati atragator la un baiat cand faceti dating?
Cum trebuie sa se poarte, ce sa vorbeasca, ce sa faca, cum sa arate?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

De multe ori nici ele nu stiu, o sa ti-o dea cu inteligenta, comportamentul, fara sa zice ce o sa zic mai jos.

Atragator il considera in primul rand daca arata bine si atrage mult fizic, si apoi restul. Fara fizic atragator nu mai merg mai departe. Nu poti zice cum sa arate ca fiecare fata are tiparul ei de fizic, insa sa fie oricum de nota mare ala, adica BMW, Merzan, Volvo, una din astea de ex, nu dacie.
Daca e atragator omu, apoi mai putin conteaza celelalte, cel putin la inceput.

De aia multe zic "am dat numa de nenorociti".
Sa fie putin mai rau, daca e asa mai cuminte nu prea le place.
De aia multi badarani au gagici misto.
Mai putin cont ce zice, daca o ia cu vrajeli, glume, din astea, ajunge, aleia ii place.

25 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Principiile, dacă vrea o familie sau doar sa profite de cineva.

| Violleta2022 a răspuns:

Comportamnetul frumos, vocabularul decent si fara vulgaritati sau injurii, politicos, galant, respectuos, loial, imbracat curat si clasic (fara tenisi, fara blugi rupti, fara trening), parul tuns, curat si pieptanat, nefumator, nedrogat si daca se poate fara alcool, sau cat mai putin posibil.
Sa fie musai angajat, doar sa-l vad ca-i capabil sa se intretina singur si-i constient de acest lucru.
Masina nu are nici o importanta, ca nu asta ma intereseaza la un barbat.

| LidiaDora explică (pentru Violleta2022):

Cum iti dai seama daca e drogat?
Cat despre masina... nu ar strica sa fie. Dar intrebarea era ce-i atragator la baiat, nu la masina big grin

| Violleta2022 a răspuns (pentru LidiaDora):

Pai il vezi, incepi sa-l cunsoti si iti dai seama daca vine beat, drogat sau cum vine la intalniri.
Am spus ce-i atargator: comportamentul, prezentarea lui generala, imbracamintea decenta si clasica, spalat si piepatanat pe par, vocabularul placut fara injurii si vulgaritati, blandetea cu care iti vorbeste, felul cum te respecta, atitudinea lui... samd.

| C?t?lin199014 a răspuns (pentru Violleta2022):

Buna, sincer ma simt perfect in descrierea ta, de fiecare data cand am avut ocazia sa cunosc o fata am stiut ce e ala respect, dar ce sa fac cand aspectul fizic nu ma ajuta? Adica nu ma refer la corp, am o greutate normala, constitutie atletica dar la fata sincer nu arat bine.Acum ceva timp cunoscusem o fata prin cineva, dar cand era vorba sa ne intalnim mi-a dat mesaj in ziua respectiva ca s-a impacat cu fostul, ce coincidenta. Altele mi-au recunoscut ca nu sunt genulor lor, macar au fost sincere. La servici incercasem cu o colega singura dar m-a refuzat pe motiv ca ea e prea batrana pentru mine( eu am 29 ani iar ea 35), asta e o scuza penibila deoarece fostul ei prieten era cu aproape 10 ani mai mic.
Sincer nu stiu ce sa mai fac, nu mai am oportunitati sa cunosc si ma simt asa trist deoarece eu chiar imi doresc o familie. Ma uit cum unele colege de la mine s-au casatorit cu unii care chiar nu ii merita, una e batuta de sotul ei, cealalta a fost data afara din casa etc.

| KingOoO a răspuns (pentru C?t?lin199014):

Cam la fel am patit si eu, doar ca am 26 ani. Poate ca asta merita si femeile?

| Violleta2022 a răspuns (pentru C?t?lin199014):

Stai asa, ca sunt si fete pe forum care isi cauta partneri, ca si tine...
uite asta are 26 de nai:

https://www.tpu.ro/......pacate-cu/

| Hyperion7 a răspuns (pentru C?t?lin199014):

"Ma uit cum unele colege de la mine s-au casatorit cu unii care chiar nu ii merita"

Nu despre asta e vorba,ci despre faptul că îți alegi partenerul in funcție de cum erau părinții cu tine in copilărie.
Au fost stricți,îți vei cauta pe cineva care sa se impună
Au fost toxici, cauți iubire toxica
Au fost distanți, cauți pe oricine te complimentează și îți oferă orice fel de iubire, fie ea și toxică
Au fost normali, cauți normalitate.
Plus că cine se aseamănă, se aduna.

| LidiaDora explică (pentru C?t?lin199014):

Oportunitati sunt destule. Ai incercat aplicatii de dating si in cluburi?
De ce iti plac cele mai mari ca tine? De regula fata e mai mica intr-o relatie...

| C?t?lin199014 a răspuns (pentru LidiaDora):

Nu stiu, am o atractie pentru femeile mai mari dar asta nu inseamna ca nu pot fi cu o fata mai mica. Da, am incercat aplicatii de intalniri, am cont pe sentimente si pana acum doar cu o fata m-am intalnit dar nu a simtit atractie fizica si aia a fost. In cluburi nu vin fete cu ganduri la o familie, cel putin nu la mine in oras.

| LidiaDora explică (pentru C?t?lin199014):

Naspa. Pentru familie... cluburile nu prea atunci... mai degraba la biserica gasesti doamne interesate.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Si AleAlesia si el au probleme daca au ajuns la varstele astea (cel putin AleAlesia cu 26 ani ai ei), sa nu aiba o relatie.
Hai sa zici ca la AleAlesia s-ar putea sa nu aiba relatie si prieteni ca ar avea ceva Kg in plus, desi nu cred, stiu destule asa care au si prieteni si relatii, si tot asa servici-casa, ca 98 % sunt asa cu viata.

Pai o tipa in ordine pana la 26 ani are n ocazii de relatie, depinde doar de ea pe care baia accepta.

El la fel, ceva problema o avea cumva, altfel nu mai ajungea sa puna intrebarea asta.
Mai ales daca arati bine, esti ochit oricum, atat timp cat esti imbracat mediu decent, ajunge ca sa fi placut. Pai stiu femei care se imbraca doar de la second pentru ca nu au bani, dar curat si okey, au la parteneri de rup, dar sigur, arata mediu atractiv okey. Iar caracterul la unele nu e asa de stralucit.

La comportament e relativ, sunt fete prost crescute, baieti prost crescuti si se cupleaza in draci, macar si pentru distratie doar. Si oricum intre ei sunt multumiti de cum se comporta.
Ma refer la tineret acum, nu la aia de 45 de ani.

Am zis si rel doar de distractie, ca ei precis n-au avut nici asta.

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, am intalnit acest tip de barbat si l-am luat de sot happy

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Ti-a placut macar mediu si cum arata. Evident ca pentru ceva serios trebuiesc musai toate calitatile spuse de tine, si asta sustin si eu, insa daca nu te atragea chiar deloc fizic, nu stiu daca mergea.
Bine, asta valabil la 20-25 ani, daca tu l-ai luat de sot la dupa 35 ani, atunci ar mai merge si fara fizic ci doar cu acele calitati.

| Lioana a răspuns:

Nu impart cu nimeni criteriile mele de selectie pentru ca sunt preferinte personale dar in linii mari trebuie sa semene cu mine, sa fie pe aceeasi frecventa cu mine.

| LidiaDora explică (pentru Lioana):

Atunci de ce ai mai raspuns? laughing

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Cat de mare trebuie sa fie atracția fizică?

| Lioana a răspuns (pentru RAY):

Totala

| Lioana a răspuns (pentru LidiaDora):

Nu ti-am raspuns in detaliu dar ti-am spus ce era mai important, ceea ce conteaza.

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Wow dar ești și pasionala bănuiesc

| Lioana a răspuns (pentru Lioana):

Normal. Doar sunt zodie de foc.

| Mosotti a răspuns (pentru LidiaDora):

95 % din ele or sa zica ca nu fizicu conteaza, lucru total neadevarat. Sa nu crezi asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Sa nu se imbete ca porcul cu vodca si combinatii de suc si bere laolalta de fata cu domnita distinsa, din motive precum divort sau depresie post-divort, post-despartire.
2. Sa fie ingrijit si sincer in discutii, deschis la subiecte diverse.
3. Sa nu fie insistent cu vizite acasa sau rezervat camera de hotel. Astea-s bune abia pe la a treia sau a patra intalnire.
4. Atentie mare sa nu te manipuleze cu texte si alte propuneri dupa intalnire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să aibă șarm masculin. ❤️

| Mariaflorea1234 a răspuns:

În primul rând trebuie să arate drăguț sau frumos
În al doilea rând comportamentul, să nu fie fals să aibă ceva diferit fața de ceilalți, să am emoții față de el
În al treilea rând sa vorbească cu mine frumos dar si prietenos sa fie jucăuș, puțin rebel, asta depinde si de gen de asemenea cel mai important lucru Să își facă timp pentru mine