Stii ceva?! Nu te supara pe mine dar dupa intrebarile tale anterioare nici nu ma asteptam sa iti faca vreun cadou... Eu cred ca sta cu tine numai din interes, nu ii pasa de sentimente nici pe departe si pe lanaga toate astea mai e si prost crescut... Eh, acum acest aspect nu ma priveste! E al tau iar daca tu il accepti si il iubesti asa este doar problema ta! Mi-am exprimat doar un punct de vedere asupra unui lucru obiectiv pentru mine, dar sincer si fara sa mi-o iei in nume de rau: cred ca poti gasi ceva mai bun! Nici nu incepe si nici nu se termina lumea cu o singura persoana!
Acum, sa-ti rasp si la intrebare! Iubitul meu imi da mai tot timpul cadouri, materiale sau nu! Eu le apreciez mult mai mult pe cele spirtuale! Dragostea, aprecierea si mai ales respectul sunt cele mai de pret daruri pe care mi le poate oferi si oricum el este o surpriza in fiecare zi...
Iubitii trebuie educati. Poate ca gestul tau va avea ecou in viitor si vei primi un cadou de la el. Puteai vorbi si deschis cu el propunandu-i sa va faceti reciproc daruri.
Foarte urat din partea lui. Daca nu avea bani, putea macar sa-ti ofere ceva simbolic, un trandafir, de exemplu. Eu as fi foarte suparata pe el in locul tau.
Nu am primit nimic Asta pentru ca nu am iubit
Cam urat gestu iubitului tau... Data viitoare sper sa se oboseasca si el sa iti ia macar un buchet de flori
Eu am primit un trandafir si o cutie de bijuterii lucrata manual si mai are si un ceas.pare antica e superba cu floricele...
acum astept sa mi-o umple
nah... poate vine mai tarziu la tine
:*
Oamenii nu trebuie criticaţi după prima impresie. Nu uitaţi că aparenţele înşeală.
Gândeşte-te că tu ţi-ai făcut datoria. Într-adevăr el putea să îţi cumpere măcar o floare. Chiar dacă nu a avut bani, găsea 3 lei pentru un bucheţel de trandafiri. Poate a avut însă o problemă, tu trebuie să stii mai bine. Te-aş sfătui să treci cu vederea acest mic incident. Ideea cu propunerea de a vă face reciproc cadouri mi se pare (nu te supăra mira) un pic aiurea. Un cadou are valoare cu adevărat atunci când este dăruit din inimă. Poate la el în familie nu se obişnuieşte a se dărui de Sărbători şi atunci nu este învăţat cu acest obicei. Sper ca pe viitor să îşi aducă aminte şi să îţi dăruiască o mică atenţie. Sărbători fericite în continuare!
Psihoyounger
Ma uimesc unele raspunsuri. Daca oferi un cadou, o faci din inima si nu ceri un alt cadou inapoi. Mi se pare o atitudine foarte aiurea sa faci un dar doar pentru ca e craciun, sau din obligatie. E clar ca tu asteptai recompensa. Poate nu ai auzit de faptul ca un dar ar trebui sa aduca bucurie in sufletul celuilalt, nu e vorba de obligatie sau de proasta crestere. O faci sau nu. Dar nimic nu il obliga pe celalalt sa iti faca si el tie un cadou. O relatie e de 1000 de ori mai mult decat un cadou, iar absenta unui cadou nu arata nici ca e prost crescut, nici ca nu te iubeste, ci pur si simplu nu a considerat necesar.
Bună. Eu am primit un căţel de aproape jumătate de metru. Este foarte frumos. I-am dat şi eu ceva.
Vezi tu, eu cred ca dragostea e cel mai mare cadou. Daca te iubeste si te respecta, nu ai nevoie de alceva...Prin simplul fapt ca a fost langa tine intr-o zi asa importanta ti-a facut un cadou.
Poate nu a avut bani, sau poate chiar nu a stiut ce sa iti ia.Baietii intampinda dificultati cand e vorba de ales cadouri iubitelor.
Fii fericita ca il ai, chiar daca doare faptul ca tu i-ai luat si el nu.
Eu sunt mai fericita atunci cand ofer ceva decat atunci cand primesc.
Da si eu am dat cadou si pauza.pentru asta il tin minte desi mi-a promis ca mosu o sa vina a doua zi tot a venit
Ba, asta ''Denisuca'' nu te mai baga sa-ti dai asa tare cu parerea daca nu cunosti omul, vorbesti de parca l-ai cunoaste de o viata si il sti perfect. de unde sti tu ce e in sufletu omului?
Cata008 am spus clar ca nu ma priveste si ca mi-am spus doar punctul de vedere asupra unui lucru care e departe de mine! Bineinteles ca nu-l cunosc insa este foarte usor sa iti dai seama de trasaturile principale de caracter ale unui om! Nu trebuie sa cunosc pe cineva de-o viata ca sa-mi dau seama daca are sau nu cei 7ani de acasa! Mi-au fost de ajuns doar relatarile ei... Am intalnit si eu astfel de baieti(si nu ma refer aici la baieti care nu stiau sa daruiasca o floare ci la aceia care nu stiau macar sa respecte) si nu mi-a trebuit prea mult sa imi dau seama cu cine am de-a face. Daca citesti si intrebarile ei anterioare este imposibil sa nu-ti dai seama "ce este in sufletul omului". Un om care are intr-adevar ceva in suflet stie cel putin sa aprecieze si sa respecte persoana de langa el...
Noi ne-am facut reciproc cadouri, si am si ales acelasi fel de lucruri, jucarii de plus.
E trist ce ti-a facut prietenul tau.
Eu am primit un pulover, un set de bijuterii absolut superbe si toata iubirea lui:X
Cadoul de Mos Craciun il primesc in 6 ianuarie cand se intoarce in tara(din delegatie- naspa perioada), pana atunci mi-am facut singura cadouri. Multumesc Doamne ca exista promotii! Te sfatuiesc sa te gandesti serios la relatia cu el, ce fel de barbat e daca nu iti face un cadou de Craciun.Doresti sa ai alaturi de tine un barbat care nu te respecta? Eu as opta si iti recomand din suflet, sa iti faci singura un cadou frumos, cadou pe care il meriti, adica UN NOU IUBIT.