anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, cum credeti ca ar trebui sa fie iubitul ideal pentru voi?

Răspuns Câştigător
| AnnaMariaaa a răspuns:

Nu caut un iubit ideal, caut un om care sa ma iubeasca si sa ma respecte, ca restul le cladim impreuna.

17 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu cauta iubitul ideal, nu-ti fa sabloane in dragoste! Fiecare dragoste isi are idealurile ei.In dragoste defectul poate sa para perfectiune. De fapt cand vei iubi cu adevarat, vei asculta de sablonul sufetului tau!

| Razvan a răspuns:

Fantastic.Romeo.Romeo Fantastichee hee

| mgtow a răspuns:

Ce animalut dragut ai acolohee hee

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Barbatul ideal este cel care ma accepta asa cum sunt, ma respecta, e dragut, inalt, solid si nu musai destept, dar neaparat inteligent. La naiba, nu toate vrem asta?

E chestiune de standarde, mai Pacala, asa le zice. Dar ce se intampla, ai vreo frustrare legat de faptul ca aspectul fizic este important pentru fete sau de ce te-ai "inflamat" asa?

@ Pacala: Eu cred ca majoritatea fetelor nu se uita NUMAI la ambalaj, se uita SI la ambalaj, mie chiar nu mi-e rusine sa recunosc asta. Nici o femeie normala la cap nu ar sta cu unul care e frumos de pica si prost de bubuie, dar nici cu unul care are toate calitatile din lume, dar e urat ca dracu'. Cu riscul de a fi catalogata drept cretina sau proasta, imi asum pana la coada cele spuse.

| Psihiatra a răspuns:

Blond cu ochii albashtri, sa stie sa aiba grija de mine, sa iubeasca, sa aiba multe subiecte de discutzie comune cu mine, sa iubeasca animalele si sa se imbrace cat de cat bine happy

| Pacala a răspuns:

Ce multe proaste sunt pe aici... va intereseaza numai fata, ochii, cat de solid e, ce tzoale are... Vai de capul vostru, zau. Noi, baietii, cand suntem interesati asa mult de cum arata o tipa, nu vrem decat sa o "rezolvam" de cateva ori, nicidecum sa avem o relatie cu ea. Nasol de voi. Nu ma refer la toate, am vazut si ceva raspunsuri de fete care au ceva in capshor.

| Pacala a răspuns:

@ Sorina: sunt aproape insurat deja. Crezi ca as avea motive de frustrare?:p Doar ca ma doare gandul ca poate o sa am si eu o fata la fel de cretina ca astea care se uita numai la ambalaj. De parca fetele nu fac burta, nu se ingrasa, nu au vergeturi, nu au sanii blegi, etc, de la o varsta...:p Taaare se mai cred unele zane :p

| dy a răspuns:

Idealul pentru fiecare este o notiune subiectiva...In functie de modelul pe care si-l creeaza fiecare dintre noi, idealul de iubit poate fi orice barbat pe lume! Dar cred ca, daca iubesti cu adevarat, idealul de iubit e chiar IUBITUL TAU!

| Jadis a răspuns:

Sincer, romantic, amuzant... dar sa fie si nebunatic ca si mine. Sa stie sa iubeasca si sa vrea o relatie stabila

| Lenush a răspuns:

Nu sunt foarte pretentioasa
sa arate bine, sa aiba ochi albastri si sa fie sincer
asta apreciez eu cel mai mult
tu?

| Xonia a răspuns:

Sa fie frumos, inteligent(nu neaparat sa stea toata ziua cu nasu` in carti, dar nici sa se chinuie sa treaca clasa)sa umble cu baietii luismug, sa nu fumezesad, no drogurisad, sa ma iubeasca(asta e cel mai important, sa aiba grija cu cine umbla, sa fie amuzant.
Hai ca cer prea multlaughing

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Cel mai mult conteaza pentru mine comportamentul lui.
As vrea sa fie sincer, sa aiba simtul umorului. Si in rest sa fie dragut si inalt (nu foarte, dar sa nu fie scund ).

| Denisa444 a răspuns:

Pana sa-l intalnesc pe acutalul meu prieten (cu care sunt de 2 ani), aveam si eu indealuri gen: blond cu ochii negrii, 1. 90, popular etc etc. Iar acum stiu ca prietenul meu e ce-mi doresc. Idealurile nu cred ca exista. Importante sunt sentimentele si potrivirea de caracter.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un om sincer caci dac e sincer restul vine de la sine si yubirea si tot.

| SummerCrush a răspuns:

Hahah. asta-i greu. Sa fie sincer, istet si funny...si sa stie de asemenea sa se faca placut printre prietenii mei. In rest, pentru calitatile fizice nu cred ca exista idealuri, pentru ca sunt multe tipuri de baieti draguti. Insa cel mai important este sa ma iubeasca mult! laughing

Întrebări similare