| SomeRandomDude a întrebat:

Fetelor >: dati-mi si mie sfaturi cum sa agat mai repede o fata rolling on the floor ca nu mai stiu cum sa fac laughing funda!

Răspuns Câştigător
| Crazyycoffedrop a răspuns:

laughingDeci uite cum sta treaba...Eu zic ca ar fi bine sa te dai asa pe langa ea si sa ii dai tu de inteles ca tie iti place de ea.Incearca sa flirtezi cu ea si daca iti raspunde atunci tu continuawinking. Si dupa un timp daca vezi ca te intelegi bine cu ea spune-i tot ce simti pentru eahappy dar daca ii spui pe mess nu face prostia de ai scrie cand este offlinelaughing crede-ma stiu asta din propria experientaoh go on.Sa nu mergi la ea cu replici de genu' laughing"Te-a durut cand ai cazut din cer?smug" ASTEA SUNT DE PE VREMEA LUI PASVANTIlaughingsI cand ii vei spune ca o placi dac aia iti da un refuz atunci tu trebuie sa ii respecti in totalitate deciziahappySi dac iti va da un refuz (cea ce cred ca e putin probabiloh go onlaughing) nu dispera! Nu este singura fata de pe pamant si nu pica ceru' daca nu o sa vrea sa fie cu tinetongue. Oricum succeskiss!

3 răspunsuri:
| Maddutza96 a răspuns:

Pai, trebuie sa fii un gentleman, romantic etc. Incearca sa gasesti lucruri in comun.