Eu as vrea ori biolog marin, ori profa de biologie ori psiholog.Ca sa stai si cu familia si sa ai si servici ai putea lucra de acasa la o firma, sau un servici cu program de 8 ore.
O profesie asa cum ai descris-o tu, este cea de cadru didactic. Faci 4-5 ore pe zi, dupa te duci acasa... Uneori cu dureri de cap, dar daca stii sa te impui, nu vei avea probleme.
Eu vreau sa dau la drept... Dar mai e ceva, nici liceul nu l-am inceput
Ma atrage meseria asta, si ai mei si-au dat seama, oarecum, ca atunci cand intri in conversatie cu mine, am o putere de cnvigere mare. Mi s-a potrivi. E obositoare meseria de avocat, dar daca-ti place...nimic nu mai conteaza. Oricum, orice ai alege, cel mai bine este sa faci ceea ce ti-a placut, nu sa te iei dupa oameni, ca acolo e usor sau ca dincolo se plateste bine...
Succes!
Ba voi vorbiti de romania? atunci e simplu, ajutor social! ca loc de munca nu cred ca o sa gasesti aproape deloc, sa alegi e total exclus
Eu vreau sa fiu medic psihiatru...cand termin liceul dau la medicina, am foarte mari sanse pentru a intra acolo, invat foarte bine si imi plac materiile din care se da examenul de admitere(biologie si la alegere dintre chimie si fizica).
Si mie mi-ar placea sa fiu biolog marin, dar asta depinde de tine ce vrei sa fi, pentru ca nu o sa iti gasesti usor o profesie unde sa fi si cu familia ta!
Statul degeaba ) E cea mai putin solicitanta meserie )
Orice in afara de medic
Medicina e stresanta!
Avocat - e asa si asa - pentru ca. daca nu esti un avocat cu renume nu prea o sa ai de lucru si atunci nu prea ai stres, dar nici bani.
Pai eu vreau sa devin childcare(persoana care se ocupa cu copiii), pentru ca ador copiii. Asta mi-a fost visul de mic copil, si in septembrie, anul acesta incep cursurile si se pare ca mai e un pic si imi voi atinge visul.
pai sunt multe meserii care ar fi lejere.de exemplu profesoara, contabila, etc. Acum depinde ce iti place si tie, ce te pasioneaza.
Bafta!
Eu m-am facut medic. Nu e deloc o munca usoara, dar e foarte potrivita unei femei. Nu mi-am dorit niciodata o munca care sa nu ma oboseasca, mai ales acum, cand sunt tanara, am putere de munca, pot munci din greu fara probleme.
anonim_4396 întreabă:
dancapitan întreabă: