| Eka7Lyzza a întrebat:

Fetelor, vi se pare normal ca; prietenul vostru sa va ceara bani imprumut? ( suma mica, dar gestul consteaza... )

Răspuns Câştigător
| PrinD a răspuns:

Buna, iti spun parerea mea de baiat. Nu vad nimic anormal in asta, aveti o relatie, el simte ca se poate baza pe tine, ti-a cerut o suma mica, probabil vrea sa vada daca ai incredere in el, sau chiar avea nevoie de acei bani, tu te poti ''folosi'' de situatia asta si vei vedea ce fel de om este happy pentru o mica suma de bani vezi cat cantareste cuvantul lui, iar data viitoare daca va mai fi una, vei sti foarte bine ce ai de facut. Deci sfatul meu e sa il imprumuti, el va vedea ca ai incredere in el, iar tu vei vedea cat cantaresc vorbele lui (daca este persona pentru care ai baga mana in foc) Al sfat bun, pentru a te feri de genul care iti cer acum o suma mica, ti-o returneaza si dupa ceva timp iti cer o suma mai mare fara sa ti-o returneze, este sa observi ce fel de om este in toate privintele, daca este un om cu caracter puternic, unu om mandru de el, de ex: da locul celor batrani in autobuz, este atent cu tine, este intelegator cu parinti lui, cu parinti tai (daca e cazul) te poti uita la oameni din jurul lui, daca il respecta, daca il apreciaza, daca este ordonat, este muncitor, s.a.m.d. Genul asta de om nu va profita de tine happy este prea mandru sa se injoseasca asa si ii pasa de parerea celor din jurul lui. Succes!

12 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Depinde in ce stadiu e ralatia voastra. la inceput nu, dar dupa un timp e ceva normal.

| ostea a răspuns:

Este aiurea ca un baiat sa ceara bani de la o fata.
Ai grija sa nu te foloseasca, in ziua de azi nu poti sa stii cum este persoana respectiva.

Oricum, ai ce invata din asta, sunt decizile tale.
Azi iti cere bani, peste acteva zile din nou iti cere si tot asa, chiar daca este o suma mica, se aduna.
Deschide bine ochii!

Răspuns utilizator avertizat
| Bitzzzz a răspuns:

Hi:*

mie mi se pare absolit normalhappy

daca ai o relatie serioasahappy

si logik este prietenul tau trebuie sa il ajuti nuh?

sper ca ti.am fost de ajutor
kiss-:*-:*te pup

| Catheryne a răspuns:

Nu nu mi se pare normal. Poate sunt eu mai "de moda veche" dar nu mi se pare normal ca iubitul sa-i ceara bani prietenei sala, de la sume mici se va ajunge la sume tot mai mari...winking

| RaduManole a răspuns:

Waa ce raspunsuri...te fac confuz nu sunt fata dar tot raspundlaughing stii--depinde pentru ce a cerut banii de ex daca pentru ceva mic sa-si ia ceva de mancare sau din astea nu nu mi se pare normal dar daca de ex avea mare nevoie -- da -- dar daca ti i-ar da inapoi repede si ti-ar multumi intr-un mod mai special --bine acum nu-ti fa probleme din cauza asta daca il cunosti bine pe baiat daca e genul " vrei bataie? " sau golan -- e o problema laughing dar daca e genul sensibil stai linistita ca nu se intampla nimic -- doar daca nu se repeta--sper sa iti fi fost de ajutor -- si daca da nu-mi da funda ca nu ma incanta cu nimic

| alliss a răspuns:

Hmm. daca iti cere cand chiar are nevoie. si atunci din an in paste. dc nu? Dar daca iti cere des pentru niste motive stupide nu, nu mi se pare normal.

| chrisstina a răspuns:

In majoritatea cazurilor de genu care le stiu ori imprumuturile de fapt sunt bani care nu ii mai vezi inapoi, ori in alte cazuri cum au spus si restu.se ajung la sume mai mari, acum depinde si ce prieten ai daca stii sigur ca ii mai vezi si chiar are nevoie de ei atunci nu ar trebui sa eziti si sa ii dai

| Mikaelllla a răspuns:

Da, mi se pare normal, pentru ca, in opinia mea, iubitii trebuie sa fie mai intai prieteni. Si ce fac prietenii? Se ajuta la nevoie, in cazul tau cu bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fata? tu ai 14 ani.de unde ai tu bani sai dai? de la parinti nu? vezi dracului ca se foloseste de tine, fiindca esti mica si nu ai minte crezi ca tot ce zboara se mananca, iar el profita de tine.cati ani are prostul asta al tau? fiindca e o jigodie?

| ILŞMM a răspuns:

Nu chiar. happy Nu e prea normall.

| Gabriela100 a răspuns:

Nu, nu este normal. Ai grija sa nu te foloseasca. Chiar daca acum iti cere doar cativa lei, pe viitor o sa mareasca sumele... Imprumuta-l odata, dar ai grija sa nu te stoarca de bani. Daca continua si pe viitor, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, este doar interesul la mijloc.