Serios acum, tu chiar crezi ca va rezista basmul asta al lor?
Nu am idee, nu stiu cum se inteleg ei, e treaba lor ce fac, dar pana la infinit nu vor duce/
Habar nu am despre ce vorbesti.
Nu vad legatura, nu inteleg ce profil. Si te-as ruga sa nu generalizezi aiurea. Practic, mi te-ai adresat ca si cum m-ai cunoaste. Daca analizezi textul de mai sus, in care persoana in cauza spune despre tipul ala de baiat, o sa vezi niste chestii. De exemplu, eu le vad pe toate dorinte, nu realitati. Practic, asta e ce isi doreste ea de la un baiat. Vrea un tipar bine stabilit. Un barbat niciodata nu o sa aiba tiparul ala. E ca si cum l-ai programa si crede-ma, nu poti programa un barbat. ''Vreau sa fie asa pentru ca asa e in avantajul meu!''
''Care va face mereu cinste'' - Pe bune?! Asta se urmareste la un barbat?
''Care iti spune ca te iubeste chiar daca e vina ta'' - Din nou, pe bune?
Pai asa o relatie vreau si eu, frate. Super comod, super accesibil. Gen, pot sa fac orice ca oricum eu sunt fata si fraierul ma iubeste. Comod, nu? Un fel de ''eu conduc, tu executi''.
Nope.
Iar faza cu profilul... Hai sa iti spun ceva. Nu stiu ce varsta ai si nici nu imi pasa prea tare, insa o relatie sau o abordare faina nu se bazeaza pe ''profil'' pe net. Nope. Astea sunt vrajeli ieftine.
Mai cresti putin si mai vorbim.
O zi frumoasa!
Nu iti bate capul cu fata aia. Ea le stie pe toate, le-a facut pe toate, le-a experimentat pe toate dar inca sta in beci la parinti de perfecta/inteligenta ce e.
Nu neaparat ca imi bat capul, dar am simtit ca a fost asa putin ofensiva replica ei. Si nu vad motivul Nu-mi plac feministele si nu o sa imi placa vreodata. Asta sunt. Nu pot altfel
E ca restul proastelor. Ea ca da peste un idiot si ii crede pe restul la fel nu vede o problema. Daca tu ( ca barbat ) spui ceva rau despre femei e nenorocire mondiala. Ipocrite de genul sunt peste tot.
Si eu asa am crezut...dar avem 5 luni imediat si totul e. okay. Se comporta la fel de frumos cum s-a comportat dintotdeauna cu mine.
anonim_4396 întreabă: