| Jdjsnshxjxjshdhx a întrebat:

Fetelor,voi ati sta sau ati stat cu un baiat care ar/a da/dat in voi? E adevărat ca dacă accepți prima data, asa va face mereu?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

NU categoric!
Doar un animal poate lovii o femeie si nu recomand nici unei fete sa stea cu un asemenea animal, ba chiar sa-l raporteze la politie si sa-l paraseasca imediat.
Un om cu apucaturi violente nu se poate abtine, fiindca asta este temperamentul lui. ca atare, nu se va schimba niciodata, dimtriva, se poate agrava situatia, dupa ce te mariti cu un asemenea om.

| sierra1 a răspuns:

Să ințelegem că e cazul tău?

| Freya1 a răspuns:

În fosta relație am fost lovită o dată mai rau, iar eu fiind foarte tânără atunci nu am stiut ca trebuie sa imi iau bagajul si sa plec asa ca am ramas.Adevarul este ca dupa acel moment a constientizat ca a gresit si o perioadă lungă de timp nu sa mai atins de mine in felul asta, dar o dată cu trecerea anilor a inceput sa aiba iesiri nervoase si sa ma bruscheze, sa ma ia de gât.Asa ca eu cred ca daca un bărbat si-a lovit o dată femeia singur o va mai face.

| Emma30555 a răspuns:

Nu. Violenta lasă răni si în suflet, cine lovește nu iubește iar cine accepta are probleme cu stima de sine, dacă te ar lovi nu ai mai putea nici tu sa l iubești. Nu accepta asta fiindcă îți va lăsa traume și vei fi nefericita. Am avut un iubit care stătea prost cu nervii. Nu m-a lovit niciodată dar avea tendința de a fii agresiv, din acest motiv nu am putut rămâne cu el deși l am iubit

| Dalmore a răspuns:

Nu, de ce aș sta? Nu-s destui bărbați pe lume? De ce să mă mulțumesc eu cu unul din ăia bolnavi psihic? Eu cred că merit mai mult și stau într-o relație cu un om pentru că mă face să mă simt bine, respectată, admirată, nu ca să mă distrugă psihic. Mă respect suficient de mult încât să plec atunci când o relație devine toxică. Oamenii nu se schimbă.

| CleanHeart a răspuns:

Nup, si nu am fost agresata fizic si nici nu o sa se intample asta ca no ar ramane fara o mana laughing
Daca un baiat loveste o data, o va face si data viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat ca data da o data, da si a doua oara. Nu merita sa stai langa un asemenea om, oricat de mult il iubesti. Fereste-te de astfel de indivizi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Proastă aş fi dacă aş accepta să stau cu un asemenea specimen.

" E adevărat ca dacă accepți prima data, asa va face mereu?"
Nu mereu.La bătrâneţe, când la un moment dat abia o să-şi mai care băşinile, o să scapi de bătaie. Până atunci, o să fii un dalmaţian tare frumos.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Prost ar fi el daca ar sta cu un specimen ca tine. Spun "tine" la persoana 3-a. Se referea nu numai că a dat ci și "ar da", adică ar vrea sa dea. Iar sa vrei sa lovești o persoană trebuie sa te provoace cumva.mai pe scurt trebuie sa fii o scorpie. Doar nu vrea sa dea in tine fara motiv.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De la "ar da" până la "a da" pe bune nu e cale lungă.

| Paula2018 a răspuns:

Nu, nu si NU! Si iti zic un lucru simplu, cine da o data, da si a doua oara, iar copiii vostri o sa mosteneasca comportamentul asta violent. Nu crede in dulcegarii, cine face asa ceva nu are coloana vertebrala si nu se schimba veci.

| AndreiRo13 a răspuns:

Lasă-l iți găsești altul. Ala este cel m-ai prost bărbat

Întrebări similare