Sincer eu zic sa vorbesti direct cu el si sa-i spui ce simti...sau daca nu sa-i dai de inteles intr-un fel sau altul
De ce sa ne tot ascundem dupa deget? Arata-i ca esti o pers hotarata.El poate nu mai indrazneste sa iti spuna ca mai simte ceva pentru uh pentru ca poate se teme ca o sa fie respins!
Succes!
Pai toate gesturile astea exemplifica ca este topit dupa tine, insa din propie experienta iti spun ca ai doua posibile variante.
1:te vei intelege minunat cu el si veti fi fericiti pina la adinci batrinete
2:dupa ce te va avea se va plictisi de tine.
Idea este ca ai putea sa ii dai idiul tau de mesenger, se va exterioriza mai repede.bafta colega. apropo ma gasesti si pe mess, ca sunt o fire comunicativa rau de tot, just_me_forever11.
Ii poti da de inteles ca si tu il placi vb mai mult pe mess apropiete mai mult de el si el sigur va observa asta si cred ca isi va mai incerca norocul inca odata
Vai de capul ei roata patrata cum se mai intoarce din cot in colt.Nu cred ca vrei sa fii intr-un vehicol cu roti patrate.Ai sa spui ca ai intrat intr-un program NASA de pregatire pentru lansarea in spatiu.Ai sa zici ca esti cu bobul numai din trambulina in trambulina.O sa-ti sara excrementele in cerul gurii.Ma,ce naibii nu va dati seama la ce va doriti?
Incearca sa-i vorbesti in parabole,ia-o mai pe ocolite,incearca sa ii arati ca tii la el dar sa nu pari disperata (am invatat-o din experienta) incearca sa ii spui ca il placi dar cu alte cuvinte : daca se prinde, bine, daca nu vai de capul lui
De ex: Eu am unu in clasa mai scund si cu parul scurt si lu` ala ii place de mine si tot sta in preajma mea. Dar tipul pe care il plac si cu care ies (sau ma rog ieseam) afara si cu inca o prietena, este inalt cu parul lung... Si daca e sa ies cu tipu inalt si sa ma intalnesc pe strada cu cel scund ii pot zice celui cu parul` lung ca celalalt tip ma place dar eu nu il plac pentru ca este exact opusul la ce vreau eu (si ceea ce vreau eu sa fac este ca el sa realizeze ca el este ceea ce vreau) inca nu am pus in aplicare planul dar vreau sa il pun cat mai curand...
Asta a fost doar o idee. Tu te poti gandi si la altceva.
Mult succes si spe ca te-am ajutat