Sincer, ea nu are nici o obligatie fata de tine. De ce sa te intrebi ce in mintea ei, cand mai important este ce e in mintea sotului tau. Pana la urma, tu in el ar trebui sa poti avea incredere si despre el ar trebui sa te intrebi ce fel de om este daca accepta sa aiba o amanta.
Trimite-ti imediat sotul la analize pentru HIV si HPV!
In ce o proveste pe "domnisoara", face ce ii place si e si platita pentru asta. Fiecare isi face viata cum ii place, daca ea asta a ales sa fie sanatoasa!
Din punctul tau de vedere, problema ar trebui sa fie cu sotul tau, nu cu ea. Ca daca nu e ea, e alta. Ti-o spune un barbat, problema reala este cu el care, "om serios" dupa cum spui, cu responsabilitati, sotie si copil pe drum (la vremea respectiva) se duce dupa prima panarama care ii face ochi dulci (asta ca sa nu folosesc o expresie mai plastica). Si mai vine si cu BTS-uri acasa! Pe el trebuie sa il iei la frecat ridichea, nu pe fatuca aia.
Este o persoana cu probleme, nu are respect de sine, nu are rădăcini bune, familia ei nu a educat o, ceva s-a întâmplat, pentru ca aceasta ființă este atât de lipsita de principii și rușine. Nu înțeleg de ce soțul nu vede ce fel de persoana este. Asta spun fără sa ascult și versiunea ei, ma gândesc ca poate cine știe nu a premeditat toate astea Tu trebuie sa joci altfel, eu zic sa încerci sa arăți mereu bine chiar dacă ai născut, sa nu te consumi sa fii puternica, soțul tău se va plictisi și își va da seama ca a greșit. Apoi vei mai vedea ce e de făcut
Viata e nedreapta, ti-as raspunde eu, o fata la 20 de ani ar trebui sa isi vanda corpul pe vreo biblioteca de carti,sau pe-o vioara de exemplu...
In fine,e aiurea tare ce-ai povestit aici,ma cam doare sufletul ca stiu prin ce treci, dar nu pot intra in amanunte ca imi este imposibil sa dau raspunsuri serioase pe TPU...
Si nici intrebari serioase nu pot pune, ca asa intrebam si eu ce fel de persoana, tata in devenire, isi face o amanta...etc..etc.
Nu cred ca e scris pe la regulile TPU, dar doxxingul nu e intocmai tolerat si iti poate face mari probleme tie si noii tale familii. Iti sugerez sa stergi intrebarea si sa reconsideri deciziile pe care le iei.
Bravo
Tu, daca esti barbat, nu ai vrea sa stii cu adevarat cine este persoana de langa tine? Iti zic ca aceasta fatuca este o perversa ordinara. Un amic de al meu a stat cu ea pana a aflat ca se culca si cu altii. Asa ca aceasta merita sa ii se faca reclama. Oricum vad i -a sters numele dar bine ca ii apare la search pe google
P.S. nu are ce sa pateasca nimeni nimic. Are de castigat duduia ca am sa ii repostez povestea ca si fraierii de la mine din lista sa stie cu cine are de-aface.
Dar ceilalti au fost singuri? din cei pe care ii stiu numai eu, Nu ai avut unul care sa fie singur, Claudio! Ba, zi-mi unul singur!? Toti insurati, logoditi sau cu prietene. Asta da maturitate)
Este foarte clar ca nu gandeste limpede in momentele acestea. Cel mai vinovat este sotul deoarece el nu era singur nu domnisoara. Plus ca sunt de parere un om care asteapta un copil nu inseala asa fara sentimente si din poveste reiese ca a durat ceva timp. Acuzele tale sunt doar la persoana ei. Nu este frumos asa e. Noi femeile avem tendinta sa exageram era bine daca stiam si varianta ei. Nu cred ca ai voie sa folosesti numele real al persoanelor poti sa ai probleme mari si chiar e lipsa de cei 7 ani de acasa si de maturitate.
anonim_4396 întreabă: