Da sunt de accord cu aceasta afirmatie.
De ce?
Pentru ca toti cautam sa avem in preajma noastra oameni veseli, optimisti, bine dispusi.
Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie.Prietenul sta cu tine si la bine si la rau.Nu vad cu ce mi-ar afecta prietenia nefericirea mea.
Eu nu sunt de acord. Mi-am descoperit prietenii adevarati cand imi era greu.Pentru mine conteaza asta foarte mult.
Total incorect. Ba cred dimpotriva: un prieten adevarat iti va fi alature cand esti mai putin fericit, cand esti trist, cand ai greutati, cand ai motive sa fii nefericit. Un prieten adevarat va fi langa tine indiferent de starea ta. Un prieten adevarat va aprecia la tine caracterul si devotamentul si nu starea ta sufleteasca.
"Prietenul la nevoie se cunoaste", nu-i asa? Cel care te abandoneaza cand iti este cel mai greu nu iti poate fi prieten. De fapt, ce fel de om poate fi acela? Cei care te iubesc cu adevarat, doar la greu se pot cunoaste. Si s-ar putea sa ai o surpriza, si sa descoperi ca iti sunt alaturi persoane, la care nu te-ai fi gandit vreodata, sau pe care, in alte momente al vietii, le-ai desconsiderat. Ei bine, te sfatuiesc ca doar pe aceia sa te bazezi, caci acela te iubeste cu adevarat, care te ajuta neconditionat si de cate ori va fi nevoie.