anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fiul meu viseaza sa devina mare fotbalist. Cum credeti ca as putea sa-l ghidez catre alte aspiratii fara sa-i dau impresia ca stau impotriva visurilor sale?

17 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Lasa-l sa faca ce-si doreste, e doar o pasiune si probabil in timp se va satura de fotbal.

| DarKJoKeR a răspuns:

@NoGod
Nu te poti baza pe faptul ca uita daca chiar isi doreste cu adevarat.

Si cred ca cel mai bune ar fi niste exemple de prieteni, sau rude care sa practice sau sa fi practicat altceva si sa fi ajuns departe. Ceva care sa il fascineze si pe el.Nu ii place muzica? Ce ar zice de un instrument muzical?

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Dc vrei sa il indepartezi de asta?straight faceDaca lui ii place lasa-l sa continue cu fotbalul.Nu e nimic rau.happy

| ..pYtBulL.. a răspuns:

Lasati copilul sa devina legenda

nony
| nony a răspuns:

Dar de unde stii ca asta nu e destinul sau si tu stai contra lui?
Poate v-a deveni un mare fotbalist, si atunci o sa ii multumesti lui D-zeu ca nu ai stat contra dorintelor sale.
Si in plus un fotbalist castiga destul de bine.Cristiano Ronaldo are cam 20 € pe minut...imagineaza-ti happy

| pepe a răspuns:

Lasă-l mamă să se facă, cu condiţia să înveţe bine, o să aibă nevoie şi de o diploma după ce termină cu fotbalul. Al meu nu vrea să joace fotbal, numai desene şi PC.

mira
| mira a răspuns:

Discuta cu antrenorul ca sa stii cat de talentat este.Nu-i interzice fotbalul.Afla de la scoala ce inclinatii reale are copilul ca sa-l poti dirija spre altceva.Sa nu-si neglijeze scoala pentru fotbal, ca sa aiba la ce sa se intoarca, daca fotbalul il depaseste la un moment dat.

| funnymantm a răspuns:

Pei faptul ca vrei sa il ghidzi catre alte aspiratii este in sine o actiune impotriva visurilor lui.
Cand eram mai mic vroiam sa devin scriitor. stupid nu? viitor fara nimic bun. in orice caz, parinti nu mi-au aratat alte posibilitati ci chiar ma sustineau, indiferent ca ei stiau foarte bine ca nu este ceva "rentabil".
Orice actiune initiata de sine, este un pas spre maturizare, indiferent de varsta. omul trebuie lasat in "nebunia lui"

| albastrel a răspuns:

Indreapta-l si spre ceea ce vrei tu sa devina dar lasandu-l sa joace fotbal...nu ii taia aripile unui ingeras ce ar putea ajunge foarte sus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce vreti sa-i schimbati visul? Daca asta viseaza asta trebuie sa faca. Dumneavoastra nu-i puteti schimba orientarile si va crede ca-i sunteti impotriva.

| Moneyandfame a răspuns:

Pai vad ca stai in calea visurilor lui.De ce vrei sa dai impresia ca nu stai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie, cu regret, sa spun ca mie, ca parinte, nu mi-ar place din cauza ca (mi se pare?)cam ramin in urma serios cu dezvoltatul memoriei si unde mai pui ca gloria ca sportiv e de ffff scurta durata.Asa ca as opta totusi pentru o cariera.

| pissicutzzamik a răspuns:

Mie nu-mi place ganul asta de parinti. Un parinte isi lasa copilul sa faca ceea ce ii place cu adevarat, daca acest vis va esua, va fi problema lui.Isi va da seama singur ca nu se poate, sau va incerca in continuare. Daca incerci sa te pui in calea dorintelor sale, va crede ca nu ii vrei binele.Si tu cred ca i-l vreihappy

| Abcfunny a răspuns:

Nu ai mentionat varsta fiului dar banuiesc ca este mic ...si noi ne doream sa fim doctorite dar acest lucru nu s-a intamplat...nu stiu de ce nu ai dori sa se faca fotbalist este visul lui ...nu vei sti daca chiar va fi asea...

| Dorinel a răspuns:

# Daca are talent si merge bine nu e bine sa il indepartezi de ce isi doreste el, mai bine trimitel la un club de fotbal si gata tongue bafta

| Pho3nix a răspuns:

Nu faci bine daca il ghidezi spre alte aspiratii.
Lasa-l sa faca ce isi doresti si va fi fericit.

| sterwa a răspuns:

Pai ii spui ca printre altele cat de rau ajung fotbalistii de fapt, ce e in spatele fotbalistului, sportivului, in acelasi timp ca sa fie cat se poate de contrastant ii vb de alta meserie pe care o consideri buna ptu el, tot felul de lucruri bune, sigur cu exemple reale.
mintea unui copil e f mulabila, poti sa o directionezi incotro vrei tu, important este ca acest incotro sa fie cea mai buna alegere

Întrebări similare