Viata merge inainte cu bune si rele, timpul vindeca ranile cat ar fi ele de adanci asa ca, fa-ti curaj si unfrunta viata asa cum este ea.Gandeste-te ca soarele v-a stralucii candva si pe strada ta.
Daca iti e asa greu, inteleg ca divortul a fost cerut de ea. Asta e, pentru o relatie e nevoie de doi oameni, nu poti forta pe cineva sa te iubeasca. Nu imi e prea clar ce tip de relatie e intre tine si copil, spui "i-l las ei" de parca ar fi televizorul sau casetofonul... Ti-as recomanda consiliere ca sa integrezi mai usor etapa asta din viata ta. Curaj.
Fiecare isi asuma responsabilitatile si cea mai importanta pentru amandoi este copilul!
Sfaturi ai destule, nu ai motive sa te intereseze ce face ea. daca sunteti in divort copiluldaca vrea sa vina sa te vada ok tu fa ti datoria de parinte si sigur copilul va veni si la tine. re fa-ti viata siu asta este. stiu ca e greu dar daca nu merge relatia de ce sa va amagiti sau sa traiti in scandaluri.
Poi cred ca ar trebui sa-ti petreci timpul cu baiatul tau, sa iesiti sa va jucati, sa va distrati doar voi 2. te va face sa uiti de sotia infidela.
Salut! Daca sotia ta poate gadi intr-un asemenea fel, si nu se gandeste ca are un copil aveti un copil impreuna NU mai inteleg de ce oare la`ti facut? Cine are sa sufere cel mai mult voi? NU in nici un caz EL copilul vostru pentru ca are sa aiba mai tarziu nevoie de dragoste amandorura! Bafta!
Pai o idee ar fi sa fi mai tot timpul ocupat.Sa faci tot timpul ceva.
Sa te intalnesti cu alte femei sau sa iesi cu prietenii
Gaseste ti o activitate care sa ti ocupe cat mai mult timp.Si pe ea incearca sa o ignori pe cat posibi sau sa nu i arati ca esti afectat.Dedica ti cat mai mult timp baiatelului tau, ocupa te de educatia lui, ajuta l sa si faca temele, in wekeend mergi cu el in parc, la patinoar la un teatru ceva...
Iti doresc sa ai niste sarbatori cat mai linistite si multa multa putere si incredere in fortele proprii.Bafta multa
Daca ea a ales asta e decizia ei inseamna ca nu te-a apreciat ca barbat, viata merge inainte, ai un baiat, ocupa-te de el si de viata ta, daca pe ea nu a interesat-o de tine pe tine de ce te-ar interesa?
Dragul meu, sunt Anca.Am stat in B cu chirie pentru ca eu sunt din Bz, logodnicul meu din Rosiori.Viata ne a daruit un copilas si pentru a ne fi bine la toti am hotarat sa vin la ai mei unde am conditii.Totul a fost ok pana cand Marian a inceput sa agate pe net si si a facut deja o relatie. El inainte de mine a mai avut relatii tot de pe net.Credeam ca el e fericirea mea, ca voi fi mireasa, ca ma va ajuta sa crestem copilasul.Sunt singura de cand m-am mutat la ai mei si singura sunt si acum. El isi traieste viata si daca il sun ma ameninta si ma jigneste cum ii vine la gura. Faptul ca am fost fata cand m-a luat este pentru el un lucru negativ, imi spune ca nu am experienta si ca nu ne potrivim.Ma injura si ma amenita.Acum ma lupt pentru custodie si sa scot din viata mea ce am iubit candva mai mult decat orice. E groazanic, daca nu era copilasul era simplu. Efectiv nu -i pasa de copil si daca il sun imi spune tot felul de magarii si jigniri pe care nici nu ti le poti imagina ca barbat. Dar asta e, nu esti singurul care trece prin cosmarul asta.Sunt 2 categorii de oamenii:care se iubesc si ii desparte moartea, si oamenii care se prefac ca se iubesc si ii desparte prostia, unii pur si simplu in loc de suflet au prostie si atat; ex:sotia ta si animalul cu care eu am un copil.Bafta,eu voi renaste, sper si tu! Cine te face sa plangi nu -ti merita lacrimile, iar cel ce le merita nu te va face sa plangi niciodata! Nu uita! Vei gasi alinare la alta ce te merita!
Viata merge inainte cu bune si rele, timpul vindeca ranile cat ar fi ele de adanci asa ca, fa-ti curaj si unfrunta viata asa cum este ea.Gandeste-te ca soarele v-a stralucii candva si pe strada ta si tine minte niciodata nu te da batut in viata, pentru ca viata merge inainte.
Am cazut de acord sa ne despartim amiabil, sa nu tragem de copil prin tribunale pentru ca as putea sa il iau deoarece am poze, mesaje si toate alea, copilul nu vrea sa stea la ai iei, vrea la mine dar m-am gandit ca e mai bine asa, de aceea este greu nu ca as sta cu gandul la ea.