Daca vr sa te impaci cu el ii scrii ceea ce simti si o sa fie bine.comunicarea intr-o relatie este f importanta discutati despre ce v-ati certat si lamuriti problema
Cu siguranta este putin ametit de aburii despartirii.Aceste lucruri se intampla mai ales cand fata paraseste baiatul. Daca baiatul paraseste fata, inseamna ca vrea sa o faca sa sufere, sa ii dea o lectie, sa creada toata lumea ca el este masculul feroce.
Dar in inima acestor tipi se ascunde dezamagirea, tristetea si amagirea.Trebuie sa-l intelegi ca dupa o despartire brusca, nu mai intelege nimic.Nu vrei sa mai vezi acea persoana sau sa intri in nici un contact de nici un fel cu ea. Daca nu vrea sa te vada, trimite-i un SMS/e-mail prin care sa-i arati ce simti.Asta daca tu chiar vrei sa mai interactionezi cu el.Ideal ar fi sa nu pui la suflet tot ce se intampla, baieti sunt pe toate gardurile!
Pai inseamna ca va certati c-am des si cred ca vrea sa iti atraga atentia ca te iubeste dar i sa luat de cearta provocata din nimicuri. si stii poate chiar duce la despartire, ca poate aparea alta si stiii ce va fi.
Buna :d Am o Relatie cu un tip de 6 luni se comporta km la fel ca prietenul tau. Ne certam pe lucruri marunte, si ajungem la despartiri, cand se intampla asta incepe sa urle sa imi zica ca nu mai vrea sa auda de mine si toate astea.Lasal putin timp sa isi puna ordine in ganduri, sa se calmeze si sa se gandeasca la tine, dai un sms sau un mesaj pe mess cu tot ce simpti pentru el si nu ii mai da nici un semn Si eu l-am lasat, m-a sunat si acum totul e bine intre noi. daca vezi ca trec cateva zile si nu te mai suna dai un mesaj gen " Buna cf?" Cheamal la un suc o primbare prin parc sa lamuriti lucrurile intre voi. Vorbestei calm mangaiel pe fata sa se simpta apreciat de tine Sper ca te-am ajutat :*
Nu stiu prea multe despre telatia voastra, dar eu zic ca cel mai bine ar fi sa l lasi sa se gandeasca ce vrea, ce simte. nu i arata ca esti disperata, spune-i doar ca esti alaturi de el daca are nevoie de un prieten succes
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: