Ii convine vagauna stramta. Nu mai e satisfacut cu dimensiunile tale, infractor in desfasurare poti sa.l dai pe mana politiei
Nu se contrazice.
La 20 de ani "prea copil"... Probabil, a observat că ești mai inocentă, fără experiență (la băieți, in pat, la modul de a gândi etc).
Sunt fete care la 14-15 ani au mai multă experiență decât tine, la 20 de ani. Ele cedează mai repede.
Asta e destul de trist
Cunosc si femei de +30 ani care is mai imature ca cele de 15 ani. Se apuca sa planga, se dau bosumflate de parca ar fi copile
Și suferi că ele sunt mai bune la pat decât tine?
De ce ești geloasă pe ele? Cam asta reiasă din răspuns. Și dacă ea ar fi sau e virgină, înseamnă că e mai proastă decât alea de 14, 15 ani?
Dacă asta ai înteles din raspunsul meu, înseamnă că esti PROST.
Usooor, fata mea! Nu va suparati ca vi se urca adrenalina la creieras?
Nu ti se pare că ești cam măgar?
Stai mai, ce te aprinzi asa?
Stai cuminte. Glumesc.
Nu va mai aprindeti asa pentru nimicuri. Viata este complicata.
Si-apoi nu stiu de ce ai uitat asa de repede faptul ca in trecut exista o simpatie pentru mine.
Esti bine?
Nu mai stiu nimic de tine.
Și eu am glumit.
Pai si daca ea nu are experienta, o invata el, si va avea! Nu e problema, asta daca o place, dar nu o place de fapt.
Sigur, ce zici tu e valabil când iubești! Dar, se pare că el nu a plăcut-o îndeajuns.
Nu suntem identici, avem dorințe și percepții diferite, e aproape inevitabil să nu se ajungă in punctul in care acestea se ciocnesc.
Să incerce să fie mereu ea însăși, si sa permita fiecaruia sa fie traiasca asa cum crede.
Pai aia ziceam, ca el nu o placea ca lumea, altfel nu o lasa.
Da, sa fie ea insasi si cine o place, o va place asa cum e si gata, va fi f bine.
Da, așa e!
Știi măcar de ce m-a lăsat ca să zici că nu plăcea?
Nu te-a placut ca lumea de la inceput, a vrut doar sa se distreze cu tine, si cand s-a saturat a zis ca nu stiu ce. De aia te-a lasat, s-a saturat de tine.
L-ai întrebat tu?
Întrebarea mea a fost alta, dar oricum tu cum mereu ai doar răspunsuri negative mna...
Pai nici nu e nevoie sa-l intreb, un om care te place, nu te parasea, nu conta ca erai mai copil sau nu, te placea asa cum esti. Asta oricine ti-ar spune.
Nu ai facut nimic rau lui, cel putin asa cred, deci nu avea alt motiv sa te paraseasca, nu te-a mai placut.
Am raspunsuri realiste, ce vroiai sa zic?
Si oricum nici nu mai conteaza, cont ca te-a parasit si nu te merita.
Un om care te place, te va place asa cum esti, va sta cu tine mereu si va fi alaturi de tine.
"Voiam" să zici că nu "vroiai" să dai asemenea răspunsuri
Pai eu dau raspunsurile reale, aia este.
In momentul in care tu nu faci ceva rau lui, si acela te paraseste, chiar la general in oricare acelasi caz, e logic ca acela nu mai place pe acea fata, si asa iti zice oricine.
Daca ea a facut ceva nasol chiar in mod repetate, comportament aiurea, etc, atunci se schimba treaba, dar si atunci e f clar de ce a lasat-o, deci tot are ea singura raspunsul la intrebare de ce a lasat-o, si nu mai e cazul sa se intrebe de ce.
Nu prea.
Sunt persoane de 14/15 ani mai măture decat unele de 20+. Depinde de comportament, caracter, experienta.
Nu! Dacă nu te mai place e alegerea lui! Nu e contrazicere!
Dacă iese cu unele de 14-15 ani contravine legii! Deci e să-i zicem contraventie!
Poate alea gandesc mult mai bine ca tine, de unde sti tu ca se contrazice singur?
Pentru că mie îmi zice că sunt prea copil și el iese cu un "copil" la 14 ani ești încă copil :-d
Chiar daca e cu acordul minorei?
Dacă ai mai puțin de 16 ani, legal vorbind nu poți sa îți oferi consimțământul, deci fapta este un act de abuz al persoanei adulte. Apoi, indiferent dacă e legal sau nu, este dezgustător din partea unui adult sa aibă o relație cu un adolescent. La vârsta adolescenței încă mai ești naiv/ă și nu ai asa multă experiență în relații și ești mult mai vulnerabil/ă la manipulare și abuz și relația are o dinamica de putere extrem de nesănătoasă.
Mă dezgustă răspunsurile astea de genul "sunt fete de 14 ani mai mature decât alea de 20" Nu fraților, un copil la vârsta aceea nu poate avea maturitatea unei persoane adulte, iar dacă un bărbat de 20 de ani, are o relație cu o copilă care cel mai probabil e interesată de kpop, harry potter și anime, asta nu este numai o dinamică de putere extrem de nesănătoasă, o relație abuzivă și ceva dezgustător din punct de vedere moral, este împotriva legii.
Iar faptul ca sunt doar două persoane aici dispuse să puncteze asta (incluzându-mă pe mine) e un semn de cât de acceptat este abuzul sexual în țara asta.
De multe ori data nasterii din certificatul de nastere nu reflecta maturitatea. Apoi aprecirrea sta in ochii privitorului. Mai exact depinde cine te judeca! Un copil de 2 ani te va percepe ca pe un adult. Un adult ce isi depaseste varsta biologica prin intelepciune te va numi copil ...si tot asa mai departe. Daca tu te simti adult sau copil, esti ceea ce crezi tu despre tine, dar nu te minti!
În mod categoric se contrazice și în exclusivitate.
Bine că te-ai despărțit de fraierul ăla irelevant și cu păreri inconsecvente și contradictorii
Ăla nu știe nici ce zice, nici ce face, nici ce crede.
Funda? : ))
Da, ca e super mare diferenta dintre 14 si 20 de ani, deja esti foarte matura. L-ai prins pe dumnezeu de picior.
Sincer si eu sunt la fel ca prietenul tau daca ar fi sa aleg cu cine sa ies fete/femei, as alege ori una de 16 ani ori una de peste 30. Sau ambele. ))
Din experienta mea sunt printre cele mai de treaba.
E varsta unde nu exista prea multe pretentii si cat Mai putine figuri si arogante ieftine.
Acum am înțeles de ce, cele de vârsta mea sunt singure
Aha vreau sa o gasesc si eu pe aia singura.
Pe fetitele de 14 si 15 ani le poate "juca" asa cum vrea el , tu esti "prea copil" sa accepti prostiile lui probabil
Poate ca is mature in gandire, poate ca fetele respective au trecut prin niste trauma care le-au maturizat de sunt dispuse sa iasa cu cu baiat de 20+ ani, ca altfel nu se explica.