Pai aia ziceam, ca el nu o placea ca lumea, altfel nu o lasa.
Da, sa fie ea insasi si cine o place, o va place asa cum e si gata, va fi f bine.
Nu te-a placut ca lumea de la inceput, a vrut doar sa se distreze cu tine, si cand s-a saturat a zis ca nu stiu ce. De aia te-a lasat, s-a saturat de tine.
L-ai întrebat tu?
Întrebarea mea a fost alta, dar oricum tu cum mereu ai doar răspunsuri negative mna...
Pai nici nu e nevoie sa-l intreb, un om care te place, nu te parasea, nu conta ca erai mai copil sau nu, te placea asa cum esti. Asta oricine ti-ar spune.
Nu ai facut nimic rau lui, cel putin asa cred, deci nu avea alt motiv sa te paraseasca, nu te-a mai placut.
Am raspunsuri realiste, ce vroiai sa zic?
Si oricum nici nu mai conteaza, cont ca te-a parasit si nu te merita.
Un om care te place, te va place asa cum esti, va sta cu tine mereu si va fi alaturi de tine.
"Voiam" să zici că nu "vroiai" să dai asemenea răspunsuri
Poate ca is mature in gandire, poate ca fetele respective au trecut prin niste trauma care le-au maturizat de sunt dispuse sa iasa cu cu baiat de 20+ ani, ca altfel nu se explica.
Ii convine vagauna stramta. Nu mai e satisfacut cu dimensiunile tale, infractor in desfasurare poti sa.l dai pe mana politiei
Pai eu dau raspunsurile reale, aia este.
In momentul in care tu nu faci ceva rau lui, si acela te paraseste, chiar la general in oricare acelasi caz, e logic ca acela nu mai place pe acea fata, si asa iti zice oricine.
Daca ea a facut ceva nasol chiar in mod repetate, comportament aiurea, etc, atunci se schimba treaba, dar si atunci e f clar de ce a lasat-o, deci tot are ea singura raspunsul la intrebare de ce a lasat-o, si nu mai e cazul sa se intrebe de ce.