| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Fostul meu iubit ma înşelat acum am o relaţie noua de cateva saptamani cu el mă înţeleg bine ne iubim mult dar îmi e teama są nu trec din nou prin experienta anterioara.Cum pot scapa de aceasta teama? Şi ce să fac?

2 răspunsuri:
| Annie92 a răspuns:

Bună draga mea, e bine ca reflectezi asupra relației anterioare. E foarte bine ca ai luat decizia să te despărți de el. Nu știu ce vârsta ai dar părerea mea e ca de obicei alegem persoane in viața noastră conform rănilor emoționale din trecut. Tu fii atentă și ascultă-ți intuiția pentru ca mereu sunt semne ca o persoană face asta. Încearcă să alegi în viață ta persoane care te respectă și încearcă să spui mai des nu să vezi cum reacționează persoana de lângă tine: te manipulează să zici da?, te face să te simți vinovată? Te critică? Te postează online? Cat de atent e cu tine și cat de deschis? Știe să comunice și să fie vulnerabil? Adevarul e ca nu poți controla pe cineva cu adevărat și nici nu ar fi om sa faci asta tu trebuie sa îl lași să fie el. Nu e mai bine sa afli mai repede cine e el cu adevărat decât sa îl ții din scurt și când scapă o va face oricum? Nu contează câte faci sau nu faci Un bărbat va sta lângă tine DOAR dacă te vrea cu adevărat în viața lui și îți demonstrează asta doar prin fapte. Nu poți tu evita asta 100%. Dar poți să îți alegi parteneri mai potriviți. Și dacă vreodată se mai întâmplă să ai încredere în tine ca ești destul de puternică să faci ce e cel mai bine pentru tine.

| darrio2007 a răspuns:

Ofera-i actualului ce nu ai oferit fostului.
Gandeste-te unde ai gresit in fosta relatie.
Pentru ca nimeni nu e perfect.