| ciocolata a întrebat:

Fostul meu prieten i-a zis prietenei mele cele mai bune ca ma iubeste mult dar nu stie daca vrea sa ne impacam pentru ca eu am renuntat la el si ea i-a zis ca el mi-a dat motive sa renunt.
Ce sa fac? Sa astept sa faca el primul pas? (cam greu)
Va rog ajutati-ma...big grinD

5 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Din moment ce nu ştie dacă vrea să vă mai împăcaţi, s-ar putea să aştepţi mult şi... degeaba. Tu ai renunţat la el. Dacă crezi că încă îl mai iubeşti cred că tu ar trebui să faci pasul.
Baftă!

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Daca simti ceva pentru el fa tu primul pas nu il lasa sa astepte pana e prea tarziu. Daca nu simti nimic atunci ai putea sa ii zici.Sigur i-a spus prietenei tale pentru ca stia ca tu o sa afli si poate nu se smtea ok sa ti-o spuna direct in fata.

| kissyou a răspuns:

Trimitei un mesaj si intreaba-l ce mai face(asta daca simti ceva pentru el sau daca il placi macar). Daca ii trimiti mesajul mai mult ca sigur o sa incepeti sa vorbiti si o sa clarificati lucrurile intre voi

| mikilaina a răspuns:

Raspunsul este la tine, in sufletul si in mintea ta. Daca ai nevoie se un sfat, pentru ca refuz ca au nevoie de cineva care sa iti spuna ce sa faci - esti suficient de inteligenta pentru a face ce spun altii -intra pe www.topexperti.ro - site care ofera consiliere psihologica online. Vorbeste cu un psiholog pe chat sau mesaje private despre aceasta situatiei si apoi vei lua o decizie de care sa nu iti para rau. Succes

| LinLu a răspuns:

Pai el a facut primul pas, a spus prietenei tale ca inca te iubeste...

intrebarea este tu il mai iubesti?

sau crezi ca doresti ca el sa fie tatal copiilor tai?