Niciodata lumea nu se va sfarsi la un baiat` sa nu iti pierzi timpu cu un baiat care nu te merita si isi bate joc. Sunt multi alti cu care ai putea fi fericita, sa ai intotdeauna incredere in tine, acolo undeva exista un baiat doar pentru tine, nu are rost sa tanjesti dupa unu care iti face rau.Ca sa treci peste probleeme conteaza mult felul in care gandesti, felul in care vrei sa privesti lucrurile, si felul in care vrei sa iti ridici moralul. La fiecare pas vei intalni probleme. asta e viata, conteaza sa sti si sa vrei sa treci peste(sa ai incredere in tine sa poti si sa iti dai sansa sa repari greseala si sa fi fericita in continuare).
Pai ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui tot ce ai pe suflet. Spune-i ca nu mai vrei sa patesti ce ai patit cu el. Spune-i ca numai ai incredere in el. Spune-i ca il iubesti dar tie teama sa incepi o noua relatie cu el.
Daca il iubesti iarta-l dar daca uh crezi ca nu va mai fi capabil pentru a doua sansa nu il ierta ca poate te va face iar sa suferi dar sa nu uiti un lucru ff important orice ai face chiar daca ii vei da sau nu o a doua sansa nu trebuie sa suferi pentru el ca poate el face asa din cutotul alte motive nu trebuie neaparat sa mai tina la tine dar daca crezi ca e capabil de o a doua sansa nu ezita da-eu
Pai pentru un baiat e oarecum un mare lucru sa isi clace pe orgoliu si sa iti ceara scuze poate mai merita "o" sansa daca spui ca inca tii la el
Hmmm din intrebarile tale anterioare am citit ca el te a inselat... eu una cred ca e singuru lucru care nu l-as accepta pentru ca e urat sa fii pe locul doi, pentru oricine, in orice.gandeste-te bine caci apoi daca o sa te insele iar o sa te zgarii pe ochi.eu sunt de parere ca daca nu a mers odata cu greu merge si a doua si asta depinde de motivul despartirii. spre ex si eu am dat recent a doua sansa si am rezolvat motivul contradictilor noastre si ne intelegem super dar tu sa ai grija caci daca te a inselat odata a doua oara o sa o faca si mai usor ca o sa zica "ma iertat odata, a doua ma iarta sigur". Oricum iti garantez ca sunt baieti mai buni, mai frumosi, care te ar face mai fericita decat ai putea fii cu el.