Imi pare rau, dar nu-i nici o sansa sa repari ceva, odata ce nu a functionat in trecut, nu va functiona nici acum, indiferent cat te minti tu, fiindca oamneii NU se schimba niciodata.
Scuza-ma, dar intreb si eu: ai cumva vreo problema mentala?
Pui intrebarea asta zilnic, de parca ai uitat ce ai facut ieri, ori esti un troll cu cont fictiv...
https://www.tpu.ro/utilizator/abmsss/intrebari/
Dacă trebuie sa întrebi pe TPU cum sa va reparați relația nu o să iasă nimic.
Nu se mai poate, pentru că în ochii lui Dumnezeu acest lucru este preacurvie.
Noi ne-am obișnuit cu păcatul, și de aceea părerile noastre sunt diferite de legea lui Dumnezeu. Să nu cumva să credem că noi oamenii suntem mai buni, mai iubitori față de Dumnezeu. Că păcatul până acolo ne duce, și chiar mai departe.
Mulți oameni forțează mâna lui Dumnezeu ca să le binecuvânteze căsătoriile ce poate nu sunt aprobate de El.
Apoi când nu se mai înțeleg, oamenii divorțează poate din alte motive decât acelea pe care El le-a îngăduit.
Apoi fiind singuri (nelegați de căsătorie) oamenii preacurvesc.
Apoi se hotărăsc să trăiască împreună casatorindu-se înapoi, continuând să calce Legea lui Dumnezeu și mai mult.
Altfel spus, cât timp oamenii trăiesc în nelegiuire, ei nu pot să fie binecuvântați de Dumnezeu. Dacă nu ar fi intervenit divorțul și ați fi trăit separat, atunci puteați să vă continuați viața împreună. Dar odată ce există un divorț între voi, este imoral ca doi foști soți să mai fie recăsătoriți. Asta nu înseamnă că Dumnezeu le dă dreptul să preacurvească.
Ascultarea de Dumnezeu este primită de El. Dar în schimb, Dumnezeu nu va primi nicio jertfă a noastră dacă nu trăim în ascultare de El.
In primul rand ar trebui sa stim ce v-a stricat relatia ca sa stim cum ati putea sa o reparati, nu?