Trebuie sa recunosti ca parintii tai stau destul de bine la capitolul imaginatie )
am... sigur nu exagerezi tu?
dar daca chiar e violenta, atunci ar trebui sa te adresezi protectiei copilului sau unor rude mai... normale
Salutare! Daca acestia manifesta astfel de actiuni si cuvinte la adresa ta,poti purta o discuție cu alti membrii ai familiei precum bunicii, matuse, unchi etc. Daca nici acestia nu te inteleg si nu accepta spusele tale, te poti prezenta la o asistenta care lucreaza la protectia copilului, caci te poate ajuta foarte mult sau sa comunici cu un psiholog.Meriti"a doua sansa"
Bună.Te înțeleg perfect..si eu am trecut prin asta chiat azi.Am picat un examen la solfegii, şi tata mi-a spus in toate felurile posibile "Esti o dezamagire" "te-ai facut de tot rahatul" "m-ai facut de ras" "esti o proasta", si foarte multe alte insulte.Eu sunt fata si am 12 ani.Parerea mea este sa faci ceea ce am facut si eu pe toata durata zilei.Ignora-i.Stai singura in camera, daca simti ca este nevoia sa plangi nu te ascunde, cand iti mai spun ceva, tu spune-le tot ce simti, indiferent ca plangi sau nu.Astazi m-a sunat tata si mi-a spus sa ii iau un corector.Atunci iar a inceput sa tipe si i-am spus absolut tot ce simteam. Daca nu crezi ca esti in stare sa i-o spui fata in fata, trimite-i un mesaj.Alt ceva nu cred ca ai putea face.Imi pare rau, si sper ca te-am ajutat
Sunt uni parinti care sunt parinti degeaba, care s-au inmultit cu toate ca nu ar fi trebuit si copii nevinovati platesc.Mai ai 5 ani de ii suportat ca dupa aia sa poti sa pleci incearca sa eviti cat de mult contactul cu ei si sa inveti sa iti faci planuri de viitor ca sa poti sa scapi de acolo.Nu lua exemplul lor si nu cobora la nivelul lor scazut nu ii lua in seama si nu pune la suflet priveste inainte si fa-ti planuri marete
Mario1996 întreabă: